Predviđanja za JUL na osnovu tvog NUMEROLOŠKOG BROJA: Izračunajte ga i vidite šta vas OČEKUJE u nadolazećem mesecu

K.Ć. Vesti 19.06.2022 21:30 0

Jedinicama će pristići novac, dok četvorke treba da povedu računa o troškovima, a sedmice će dobiti šansu da reše stambeni problem

Predviđanja za JUL na osnovu tvog NUMEROLOŠKOG BROJA: Izračunajte ga i vidite šta vas OČEKUJE u nadolazećem mesecu

Shutterstock

Jedan

Vi ste pod uticajem broja osam. Moguće je da dobijete nešto malo novca, a sigurno je da će vas sreća pratiti u ovom mesecu, dajući vam mogućnost za neki odmor, ili rešenje važnih stvari u životu. Nemojte previše analizirati, jer zbog toga bi moglo da vam promakne ono što je suđeno. Položaj planeta svima nam donosi promene, a za vas bi ovo moglo biti jako dobro. Pustite da vas srce vodi kroz život, razum ostavite po strani.

Dvojka

Tokom jula, zbog broja devet koji vlada u ovom trenutku za vas, sedite i dobro promislite o svemu. Napravite selekciju na svim poljima kako ne biste „vukli repove“ u narednom periodu, jer ste osetljivi na svaki negativni uticaj. Zato je bitno da se dobro usredsredite i napravite baš sada rez između onih koji vam prijaju i onih koji crpe vašu energiju. 

Kako se računa bioritamski broj

Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11. 3. 1978, vaš bioritamski broj je 5: (1+1+3=5)

Trojka

Bićete pod uticajem broja jedan, pa je period dobar za otpočinjanje nečeg novog. Imaćete energiju za pokretanje novih životnih situacija. Vi, emotivci, veoma ste osetljivi i zato vam je teško da se racionalno ponašate. Za vas je bitno da razum dominira, kako bi se sve lepo završilo. Potrudite se da vam se otvore putevi i da vam krene nabolje.

Četvorka

Tokom jula povedete računa o troškovima, jer ste pod uticajem broja dva, koji ponekad ume i da blokira, donoseći neplanirane izdatke. Neophodno je da radite na sebi i da čuvate zdravlje, zbog ovog broja, koji može doneti i neke sudbinske kodove. Radni ste i ništa vam teško ne pada. Budite obazrivi u svakom pogledu, naučite da sebe više volite i čuvate.

Petica

Ličnosti koji u svom bioritmu imaju ovaj broj, tokom jula biće pod uticajem trojke. Vi neverovatno volite da dominirate i da čuvate svoju slobodu, ali trojka vas može dovesti u situaciju da se emotivno vežete za neku osobu koja bi unela promene u vaš život. Nije loše da se i vi osetite voljeno i da budete “u oblacima”. Iako ste deca neba, rođeni ste ovde, i potrebno je da stvarate porodicu i da bližnjima pružite sve što možete. 

Šestica

Povedite računa o zdravlju, jer ste pod uticajem broja četiri. On ne mora biti samo okrenut na “zdravstvenu stranu”, može uticati i da dobijete ili izgubite posao, da budete opterećeni nekim novim situacijama, ili novim propisima. Naučite da se pazite i da vodite računa o sebi, jer su vam svi drugi važniji.

Sedmica

U julu će vas pratiti broj pet, što vam donosi neko lepo otvaranje, mogućnost da rešite stambeni problem, otputujete negde da se odmorite, ili da nađete neku novu zanimaciju. Ponekad se prošetajte pored reke ili šumom, da biste se napojili pozitivnom energijom. Dopustite svojim snovima da počnu da se ostvaruju, jer je upravo sada tako nešto moguće. 

Osmica

Porodica će vam biti dominantna zbog uticaja broja šest i zato budite oprezni da se ne trošite previše, jer vam to može škoditi. Verujem u vašu smirenost, a i vaš anđeo čuvar sigurno će biti uz vas sve ovo vreme, kako se ne bi desilo da loše prođete. Porodica nas ponekad dovodi “pred svršen čin”, kada više ništa ne može da se uradi. Može se dogoditi da u familiju stigne prinova, ili da izgubite nekoga ko vam je veoma drag. 

Devetka

Čuvajte nerve, pošto ste pod uticajem broja sedam. Vi, stara duša, koja se teško otvara drugima, nemojte dozvoliti da vas neko zloupotrebi, jer ovaj broj donosi takve mogućnosti. Znate da prepoznate šta je dobro, a šta loše, pa se tako i postavite, kako biste izbegli brige. Ne bi bilo zgoreg da ponekad odete do crkve i upalite svim svojim prijateljima i neprijateljima sveću za zdravlje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading