Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 31. maj: Ovom ROGATOM znaku danas neće ništa od RUKE ići, bolje da ne ustaje iz kreveta

Vesti 31.05.2022 07:59 0

Proverite šta vam danas zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 31. maj: Ovom ROGATOM znaku danas neće ništa od RUKE ići, bolje da ne ustaje iz kreveta

Shutterstock

Ovan 

Današnji dan je pod uticajem planete Merkur i potrudite se da iskoristite ovu pozitivnu energiju. U toku ove nedelje morate da donesete jednu bitnu odluku u vezi partnerskog odnosa. Zdravlje je odlično.

Bik 

Na vama je danas da budete pravedni i da odlučite u kom pravcu se stvari odvijati u krugu porodice. Ljubavna situacija je stabilna i to vam daje veliku stabilnost. Problemi sa kičmom. 

Blizanci

Ovo nije povoljan dan da donosite bilo kakve odluke posebno ako se tiče posla i novca. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. Obratite pažnju na ishranu. 

Rak

Zbog Merkura moguće je da imate naglašenu potrebu da previše pričate ili da budete previše direktni u komunikaciji sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija se komplikuje zbog nepoverenja partnera. Više odmarajte. 

Lav

Danas ste posebno raspoloženi zbog uspeh drugih ljudi. Do kraja dana potrudite se da budete pozitivnog raspoloženja. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa bešikom. 

Devica 

Jedna Vasa ideja danas se realizuje u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vas izuzetno nervira i čini vas nervoznim na poslovnoj strani. Probajte da je ignorišete. 

Vaga 

Tokom današnjeg dana potrebno je imati strpljenja za sebe i svoje želje i potrebe. Nemojte dozvoliti da drugi vladaju vama ili da vam određuju način razmišljanja. Moguća glavobolja. 

Škorpija

Danas dolazi do izražaja vaša emotivna strana kada je u pitanju partnerski odnos. Potrudite se da partneru objasnite svoje emocije i onako kako se osećate. Najvažnije je medjusobno poverenje. 

Strelac 

Vaša energija je veoma zarazna pa je širite u krugu porodice i u krugu prijatelja. Od vas zavisi kako će se odvijati stvari u ljubavi. Partner je veoma nervozan. Problem sa štitnom. 

Jarac 

Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnerskog odnosa. Ljubav vam daje vetar u ledja. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

Vodolija 

Do kraja dana moguć je dobar i kvalitetan razgovor sa osobom u znaku Ribe. To je u vezi poslovnog nastavka. Budite mudri i dosledni sebi i svojim potrebama. 

Ribe 

Važna odluka je na vama da bude sprovedena u delu. Nemojte da menjate mišljenje koje ste već stvorili u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Komentari (0)
Loading