11:24 Zdravlje Zdravo srce i kosti u 60-im godinama: Jedna vrsta ishrane bi mogla da spreči ogromne rizike, ove namirnice jedemo svakog dana
15:49 Dom i saveti Voće koje je jeftino, ali zlata vredno: Štiti srce, jetru i podstiče rad štitne žlezde
16:17 Zdravlje Kardiolog otkriva kad morate hitno na pregled: Ako primetite ovaj simptom dok ležite na leđima, srce nije u redu
14:46 Zdravlje Brzo izmerite puls: Ako imate 40 godina, broj otkucaja ne sme da prelazi 78, a evo šta je normalno za sve generacije
09:45 Zdravlje Kako se hrane vrhunski kardiolozi: Njihov jelovnik otkriva tajnu zdravog srca i dugovečnosti
13:06 Zdravlje Veliki pritisak za srce: Osobe koje spadaju u ovu kategoriju često imaju povećan rizik od srčanih bolesti, jedna stvar je ključna
17:00 Zdravlje Ne morate da vežbate: Ove aktivnosti takođe mogu da smanje rizik od srčanog udara, jednu radimo svakog dana, a nismo ni svesni
18:00 Zdravlje Zaštitite srce: Hladno vreme predstavlja ogroman rizik od srčanog udara, a evo kako da ga smanjite
21:57 Zdravlje "Sve više dece ima povišen krvni pritisak": Kardiolog Goran Popović objašnjava kakav način života vas dovodi do problema sa srcem
15:03 Zdravlje Slušanje ove pesme, moglo bi da vam spasi život: Naučnici tvrde da je lekovita za srce
13:07 Zdravlje Praznici utiču na zdravlje: U porastu rizik od srčanih bolesti, na ovaj datum treba obratiti pažnju
21:54 Zdravlje Smanjenju faktora rizika od srčanih oboljenja kod žena u postmenopauzi: Sok od cvekle blago za srce i osobe sa rizikom od kardiovaskularnih bolesti
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!
12:12 Horoskop Cveće ljubavi i sreće: Naše bake su verovale da privlači lepa dešavanja, pa je krasilo svaku kuću