15:27 Poznati "Otpustili su me jer sam sebi odsekao prst": Nećete verovati čime se Harison Ford bavio pre holivudske karijere
21:18 Ispovesti Dobio otkaz nakon što je šef video njegovu istoriju pretraživanja: To je bio samo početak pakla kroz koji i sad prolazi
10:01 Poznati "Neki rastanci su ostali loši, sa tim ljudima nemam nikakav kontakt, niti želim...": Ognjen Nestorović najiskrenije progovorio o životnim izazovima koje nije bilo lako prebroditi
08:46 Zdravlje Dnevno unose i do 800 kalorija više: Oni koji rade od kuće imaju veći rizik od gojaznosti, a evo zašto je to tako
18:15 Poznati U 99. godini još uvek traži posao, mladima održao lekciju: Slavni glumac dobio prestižnu nagradu, posle 75 godina karijere fali mu još jedna
16:09 Ispovesti Naša devojka jedva spasila živu glavu na kruzeru, dala momentalni otkaz posle 12 dana: Napustila posao, prodala kola i otišla na brod, tamo preživela pakao
18:50 Dom i saveti Uživancija za one koji leti rade od kuće: Genijalan trik koji će vam olakšati uslove za rad u tren oka
15:35 Ispovesti "Možete dobiti otkaz": Direktor firme otkriva da li šefovi špijuniraju svoje radnike!
13:31 Ispovesti Da li žene varaju svoje muževe na poslu? Sandra raskrinkala koleginice, njena ispovest izazvala karambol na mrežama!
13:03 Horoskop Pravi ste srećnici, ako ste jedan od njih: 4 horoskopska znaka koji su odlični u poslu
20:29 Ispovesti "Osećala sam se užasno": Odbili je na razgovoru za posao, ono što su naveli kao razlog je čista diskriminacija
15:53 Ispovesti Žive da bi radile: Žene u ovoj zemlji imaju nenormalan tempo, rade ceo dan, a kad padne noć spavaju ovde
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli