Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : brak

depresija
13:04 Ispovesti

Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"

muškarac
19:36 Ispovesti

Bio je u braku, kada mu je bivša poslala sumnjivi paket: I ne, nije bio u pitanju pozitivan test na trudnoću, već nešto mnogo, mnogo gore...

Hana Džons
15:14 Porodica

Uništiću hiljade brakova! Da li biste smeli da postavite ova pitanja partneru?

par
16:13 Porodica

Proveren znak da živite sa manipulatorom: Često pokušavaju da vas obmanu, ali ove fraze ih uvek odaju

venčanje
20:40 Porodica

Najbolje godine za ulazak u brak: Evo kada je idealan trenutak da započnete novi život sa voljenom osobom

kofer
15:40 Ispovesti

Brankica (44) se kaje ali smatra da ovo previše: 'Prevarila sam muža, a on me tri godine najstrašnije kažnjava i spava u odvojenoj sobi'

Par
13:40 Ispovesti

"Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja

brak
15:43 Porodica

Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji psiholog otkriva znake koji jasno govore da je vreme za razvod

Mihail Labkovski
16:08 Porodica

Ako vaš muž radi ove stvari, vreme je da razmislite o razvodu: Psiholog brutalno iskreno o vezama koje nemaju budućnost

Protojerej Andrej Tkačov
17:30 Porodica

Zbog 3 greške porodica se raspada, a odnosi u braku zahladnjuju: Protojerej Andrej Takačev otkriva gde Srbi greše

Ešter
17:49 Ispovesti

Prvi put se poljubila u 30. godini: "Bila sam nevina dok se nisam udala, a onda je došla i prva bračna noć..."

žena
15:25 Ispovesti

Sanja, majka troje dece ispričala bolnu priču: "Rodila sam ih, sve im dala, a sada me se stide jer sam iz Bosne"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 32
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Shutterstock/Fire-n
16:12 Dom i saveti

I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba

kupus
13:48 Dom i saveti

Rešite se bola u kičmi: Prirodni napici i obloge koji zaista pomažu

pekmez od šljiva
12:43 Dom i saveti

Baba Ružin pekmez od šljiva: Recept koji sam zapisala još kao dete i nikad lepši nisam probala

watch-icon

Preporučujemo

Jordan Strauss/Invision/AP
18:28 Lepota i Moda

Septembar je na pragu, pravo vreme za farmerke: Nećete se pokajati ako izaberete ovaj model, perfektno ističe figuru

Homer Sykes / Alamy / Profimedia
18:00 Poznati

Nije joj bio dovoljan skandal sa Klintonom: Monika Levinski otkrila novi blam, i to bez trunke stida, ljudi slušaju i ne veruju

krompir
17:27 Zdravlje

Dobro ćete razmisliti pre nego što pojedete krompir: Srbi ga obožavaju, ali u jednom slučaju može biti problematičan

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Shutterstock/Fire-n
16:12 Dom i saveti

I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.