15:30 Poznati Porodična drama Zlatana Ibrahimovića: Kada je saznao da mu je sin teško bolestan, uradio je nešto neprostivo
16:11 Porodica Sin mi je zabranio da viđam unuku: Svi kažu da sam ja kriva za to, a ja ne razumem gde sam pogrešila
15:41 Porodica Svi kažu da će je stići božja kazna zbog imena koje je dala sinu: "Ti si nemajka i zaslužuješ sve najgore"
20:27 Ispovesti "Mama, dosta je", žestoko je sin odbrusio majci: Zaštitio svoju ženu, a ono što je uradio zaprepastilo je sve u kući
16:31 Porodica "Tata, daj stan – ti si svoje proživeo!": Rečenica koja je slomila Jovicu, ćerka nije imala milosti
19:59 Poznati Borio se sa gojaznošću, nimalo nije brinuo o zdravlju: Znate li kako sada izgleda najmlađi sin Arnolda Švarcenegera, kažu da je bolji frajer od Patrika
12:22 Poznati Ćerku viđamo retko, a njega još ređe: Dženifer Lopez konačno pokazala sina, mnogi ne znaju ni kako izgleda, evo na koga liči
13:39 Poznati Dokaz da pare nisu sve u životu: Deca rijaliti zvezde kao puštena "s lanca", ljudi gledaju i ne veruju šta se dešava!
20:27 Ispovesti Sopstvena porodica ili život sa majkom? Ne može da odluči na koju će stranu, živi u porodičnoj kući, evo zašto nema hrabrosti da je napusti
18:38 Poznati Krv nije voda: Luka danas ima 13 godina i neodoljivo podseća na njegovu slavnu majku, a evo o kojoj zvezdi je reč
10:26 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Tata mu je poznati glumac, žene su ga obožavale i kažu da imaju isti osmeh!
21:26 Poznati Svi ga znamo po ulozi Bubamare, ali niko ne zna da je ovaj popularni glumac njegov sin: Isti je otac i talenat od njega nasledio
10:42 Dom i saveti Zbog ovih navika telo propada i ubrzano starimo: Skoro svi ih ponavljamo, a nismo ni svesni posledica
10:20 Dom i saveti Srpski travar upozorava na grešku koju mnogi prave: Evo zašto ne treba da solite paradajz pre jela
09:33 Zdravlje Ma kakvi suplementi: U namirnici koju Srbi obožavaju ima najviše magnezijuma, rešite se umora za čas
09:04 Horoskop Kraj meseca donosi sreću: Ova 3 horoskopska znaka će konačno dobiti ono što zaslužuju, danas, 28. maja stižu nove prilike
08:37 Dom i saveti Vašem raskošnom cveću će se svi diviti: U vodu za zalivanje dodajte 1 sastojak, biće lepo kao sa slike!