O njihovoj okrutnoj metodi vaspitanja dece bruji ceo svet: Slavni par "pliva" u parama, a njihovi naslednici...

Tatjana Badarević Vesti 09.07.2024 18:15 0

Mila Kunis i Ešton Kučer poznaju se još od tinejdžerskih dana, a zajedno imaju ćerku i sina.

Ešton i Mila

Profimedia

 

Glumci Mila Kunis i Ešton Kučer imaju dvoje dece i jedan su od omiljenih parova u Holivudu. Poznati su po tome da o privatnom životu ćute, a pogotovo ako se radi o njihovoj deci, ćerki Vajat (9) i sinu Dimitriju (7). Ipak, to ne znači da s njima ne odlaze na razne utakmice i javna događanja.

Vesela četvorka uvek je  bude dobro raspoložena, a mnogi Mili i Eštonu zameraju što su svojevremeno rekli kako svojoj deci ništa neće ostaviti, o čemu je svojevremeno pisao People.

Ešton i Mila

Profimedia

 

 

"Ne stvaramo bogatstvo za njih, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge korisne stvari. Ako naša deca požele da pokrenu posao i pokažu nam da imaju dobar poslovni plan, uložićemo u njega, ali novac neće dobiti tek tako', otkrio je Kučer.

Ešton Kučer

Profimedia

 

 

Dvojac se poznaje još od tinejdžerskih dana kada su zajedno snimali seriju "Lude sedamdesete". Tada su glumili ljubavni par, ali bili su samo dobri prijatelji. Mili je zapravo Ešton bio prvi dečko kojeg je u životu poljubila i to još pred kamerama. Postali su dečko i devojka tek nakon što je Ešton okončao svoj brak s 15 godina starijom glumicom Demi Mur. Mila i Kučer venčali su se 2015. godine, a kažu da se vole više nego ikad pre.

Da podsetimo, Mila i Ešton Kučer zapali su takođe za oko javnosti jer se osim vaspitanja svoje dece razlikuju i po ovome. Naime,  Mila društvene mreže ni nema, a Eštonov sadržaj na Instagramu razlikuje se od onog kakav njegovi kolege dele.

Umesto fotošopiranih i uređenih fotografija, Ešton objavljuje porodične trenutke, šaljive videe, trenutke s odmora... Fotografija sa crvenih tepiha i holivudskih zabava na njegovom profilu nema. 

Bonus video: 

 

@najzena.rs Razvodi se zavodnik iz telenovela kojeg su žene obožavale! #najžena #žena #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #divorce #tv ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading