17:49 Ispovesti Prvi put se poljubila u 30. godini: "Bila sam nevina dok se nisam udala, a onda je došla i prva bračna noć..."
15:25 Ispovesti Sanja, majka troje dece ispričala bolnu priču: "Rodila sam ih, sve im dala, a sada me se stide jer sam iz Bosne"
13:10 Ispovesti "Moja žena stari i više me ne privlači": Muškarac progovorio o tabu temi koja razdire mnoge brakove
14:59 Ispovesti Napustila je sve i udala se za Turčina: Kad je upoznala Turkinje, pao joj mrak na oči
14:25 Ispovesti Udala se za turskog milionera, a brak pukao posle 9 godina: Radila nešto što nijedna žena ne bi
13:40 Ispovesti Udala se sa 17, rodila sa 18 godina: A, onda mi je svekrva napravila pakao od života i uništila brak
11:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
14:30 Porodica Danijela iz Čačka prevarom spasila brak: Tri puta je ostavljao, pa su se mirili, a onda je pronašla caku kako da je voli više nego ikada
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
13:32 Porodica Ruski psiholog Litvak ima formulu za srećan brak: Mnoge žene će pobesneti kad ovo čuju
13:49 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Imam 22 godina, a moj dečko 47, stariji je od mog tate, bojim se da li će moći da me prati
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi
14:50 Poznati "Mali, znaš li ti ko sam ja?" Zaustavio Džej Lo na ulici i pitao je čime se bavi, pevačica nije znala šta ju je snašlo!
14:27 Dom i saveti Da li su kuvana jaja sa zelenom opnom otrovna? Evo da li smete da ih jedete ukoliko prime ovakvu boju
14:04 Poznati Niko ne sme da mu kaže ,,ne": Džastin Biber totalno potonuo, život mu se raspada, a ljude oko njega najviše brine ovo
13:43 Horoskop Desilo se prvi put posle 400 godina: Vekovno poravnanje Saturna i Neptuna u Ovnu menja sve – evo šta vas čeka