17:55 Porodica Ako vaš muž radi ove stvari, vreme je da razmislite o razvodu: Ruski psiholog brutalno iskreno o vezama koje nemaju budućnost
13:18 Dom i saveti Ispovest Turkinje koja se udala za Aleksandra: "Otac je doneo odluku o mom preseljenju jer mi je branio da se venčam za Srbina"
12:01 Porodica Psiholozi digli ozbiljnu frku: "Ako na društvenim mrežama radite ove tri stvari, brak vam je u ozbiljnoj krizi"
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
15:45 Poznati Njihovi brakovi su se ekspresno raspali: Domaći poznati parovi koji su se razveli brže nego što su se venčali!
14:30 Porodica Ivanu je muž ostavio BEZ IČEGA posle 25 godina braka: Sudski je morao "debelo" da je obešteti, a jasno je i zašto
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
09:45 Ispovesti Bivši je prevario sa SESTROM, ali to nije sve: Sada ona želi da ga dovede na njeno venčanje
17:40 Poznati Zbog njenih FOTOGRAFIJA u bikiniju gore društvene mreža: Proglasili su je za ženu sa savršenim proporcijama, sada su mišljenja i više nego podeljena
17:15 Lepota i Moda Modni eksperti tvrde da treba da ih bacimo, a mi ih i dalje obožavamo: Ove ženske TORBE su i dalje aktuelne
16:38 Lepota i Moda Ovog leta ovakva crna haljina je ultimativni hit: Nijedna ne grli obline lepše od ovog modela
15:57 Lepota i Moda Verila se najpoznatija srpska modna influenserka: "Sudbonosno DA" rekla je čuvenom italijanskom menadžeru
15:52 Horoskop Ove Srpkinje rođene su u najomraženijem horoskopskom znaku: Iz njih, ipak izbija lepota i harizma