14:59 Ispovesti Napustila je sve i udala se za Turčina: Kad je upoznala Turkinje, pao joj mrak na oči
14:25 Ispovesti Udala se za turskog milionera, a brak pukao posle 9 godina: Radila nešto što nijedna žena ne bi
13:40 Ispovesti Udala se sa 17, rodila sa 18 godina: A, onda mi je svekrva napravila pakao od života i uništila brak
11:21 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
14:30 Porodica Danijela iz Čačka prevarom spasila brak: Tri puta je ostavljao, pa su se mirili, a onda je pronašla caku kako da je voli više nego ikada
10:38 Porodica U braku sam 20 godina i nikad nisam delila krevet sa mužem: Ispovest koja menja sve što znate o vezama
13:32 Porodica Ruski psiholog Litvak ima formulu za srećan brak: Mnoge žene će pobesneti kad ovo čuju
13:49 Ispovesti Hoće da mu rodi dete: Imam 22 godina, a moj dečko 47, stariji je od mog tate, bojim se da li će moći da me prati
11:15 Ispovesti "Posle 9 dana braka sa mnom, otišao kod komšinice": Saznalo se zašto su sva 3 muža pobegla od Seke
16:40 Ispovesti Ispovest žene koja je priznala mužu da ga je prevarila: Razgovorali smo 3 i po sata, a onda je za mene krenuo pakao
12:54 Poznati Iza sebe ima turbulentne veze, a sada je konačno odlučila da se skrasi: Planetarna pevačica otkrila svoje planove za budućnost
11:54 Ispovesti Moj muž je 43 godine stariji od mene: Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku
15:59 Ispovesti Niko više ne jede Dubai čokoladu: Sada je hit čokolada s kosom i odmah se rasproda iako izgleda grozno i preskupa je!
15:10 Poznati Nekada muzla krave, a danas je jedna od najuspešnijih žena na svetu: Muškarci joj bukvalno padaju na kolena, a nije joj oduvek bilo lako
14:59 Ispovesti Napustila je sve i udala se za Turčina: Kad je upoznala Turkinje, pao joj mrak na oči