12:47 Porodica Skriveni znaci koji odaju nesrećnog muškarca: Ako se ponaša i izgleda ovako, vaš muž sigurno razmišlja o razvodu
16:25 Poznati "Novak mi je rekao da više tako ne možemo": Jelena Đoković otkrila preloman trenutak u vezi od kog je zavisilo da li raskinuti ili ostati uz njega
21:30 Porodica Ako vas muž izluđuje i pravi probleme, evo šta da uradite: Čuveni ruski psiholog otkriva kako da sačuvate svoj brak
20:01 Poznati Prevare koje su krunisane brakom: Ovi poznati parovi upoznali su se dok su bili zauzeti, javno su priznali preljubu, a onda se i venčali
10:57 Ispovesti "Muž mi dozvoljava da se viđam sa drugim muškarcima": Aleksandra se pohvalila da je najsrećnija žena, a kako to vama izgleda
12:51 Ispovesti Mesecima je varao trudnu ženu sa koleginicom: Kada joj je priznao zašto je to uradio dobio je titulu najvećeg jadnika na svetu
11:50 Poznati Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli iznenadili: Zbog njegovog poslednjeg poteza svi se pitaju šta se dešava u bračnom raju
15:45 Ispovesti Za nju kažu da je sramota za ženski rod: Monika muža stavlja na prvo mesto, "tu sam da mu služim, to je recept za sreću"
21:09 Ispovesti Ne smeta im razlika u godinama!? Stricu rodila troje dece, video je kao bebu, posle 16 godina ušli u vezu
16:22 Porodica Psiholozi digli ozbiljnu frku: "Ako na društvenim mrežama radite ove tri stvari, brak vam je u ozbiljnoj krizi"
13:25 Porodica Baka Iris (83) ostavila duplo mlađeg muža: "Nije bio dobar u krevetu, a i ne mogu više da mu kuvam i čistim"
12:05 Poznati Princeza Dajana je želela da se time bavi profesionalno: Mala Šarlota nasledila talenat od bake
11:15 Lepota i Moda Pored crvene, ova boja noktiju dominiraće ove jeseni: Kokos beli manikir kao koji se savršeno uklapa uz svaku modnu kombinaciju
10:00 Zdravlje Koristile su ga i drevne Maje: Čaj od kukuruzne svile, evo za šta je delotvoran, a ko ga ne sme piti
09:50 Poznati "Izgleda kao da ima 70 godina": Pamela Anderson neprepoznatljiva bez trunke šminke na Nedelji mode u Parizu
09:18 Horoskop NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA Evo ko će neplanirano doditi velike pare do 7. oktobra