18:20 Poznati Kojoj bolje stoji? Ćerka Demi Mur obukla bikini koji je njena majka pre 30 godina nosila u kontroverznom filmu
11:50 Poznati Demi Mur besna kao ris: Ostala bez Oskara, čitač usana otkrio šta je kroz osmeh izgovorila kada je ostala bez nagrade!
11:33 Lepota i Moda Najglamuroznije haljine sa BAFTA nagrada: Demi Mur u sedmoj deceniji napravila pometnju na crvenom tepihu!
13:27 Lepota i Moda Ima 62 godine, a tesna haljina joj stoji kao salivena: Demi Mur u sedmoj deceniji ima figuru za poželeti!
18:42 Poznati Demi Mur otkrila u kakvom je stanju Brus Vilis: Slavna glumica otvorila dušu, a evo šta je rekla za svog bivšeg supruga
12:24 Lepota i Moda Obucite komplet i kraj: Najbolja odeća za žene koje ne znaju šta da obuku, elegantno, ženstveno i udobno u isto vreme
14:20 Poznati Godinu dana se oporavljala: Koleginica Demi Mur je prošla kroz živi pakao na snimanju filma ,,Supstanca", ovo je jedva podnela
16:03 Poznati Ovako se izgovara Demi Mur: Glumica otkrila zašto je promenila akcenat u svom imenu, a njena imenjakinja izabrala drugo pravilo
18:02 Poznati Mršava i zgodna u 62. godini života: Evo kako Demi Mur održava vitku liniju koju žele sve žene, kune se u ovu stvar
17:28 Poznati Ovo je čekala 45 godina: Demi Mur je konačno nagrađena onako kako priliči, a sve zahvaljujući popularnom filmu
19:54 Poznati "Uče nas da moramo da budemo mirne kao bubice i ćutimo kao zalivene": Demi Mur progovorila o večitom problemu sa kojim se susreću žene
08:10 Lepota i Moda Ona "grmi" u 62. godini i ne prestaje da bude u centru pažnje: Zbog njenog izgleda nastala opšta polemika, umešao se i novinar
21:55 Horoskop Kako pun mesec u Devici deluje na vaš podznak? Slede otkrivanja tajni, preokreti i iznenađenja, nekima u ljubavi, drugima na poslu
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih je pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:03 Lepota i Moda Nisu u trendu ni crne, ni bele: Patike u ovoj boji su hit proleća, a savršeno idu čak i uz suknje i haljine
20:37 Horoskop Najbolji ljudi se rađaju u 3 znaka horoskopa: Srce im je veliko kao kuća, nesebično pomažu drugima!
20:12 Zdravlje Za bolje varenje i manji apetit: Nutricionista preporučuje 2 dodatka ishrani za zdravlje creva
19:46 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila 8 miliona ljudi: „Kad čujete tajne koje se kriju na brodu, nikada se više nećete ukrcati!“