14:36 Lepota i Moda Ovako bismo svi voleli da izgledamo u 63. godini: Providna haljina Demi Mur bila zvezda večeri na gala događaju!
15:03 Poznati „Prevarila sam muža noć pred venčanje“: Demi Mur šokirala ceo svet sočnom intimnom tajnom
12:02 Lepota i Moda Demi Mur (62) u kavez suknji i crnom mikro bodiju! Bukvalno se sve vidi, a ona puca od samopouzdanja, izgleda brutalno!
11:24 Lepota i Moda Svi gledaju u njen pretanki struk i pitaju se da li je vadila rebra: Demi Mur (62) bukvalno izgleda kao devojčica!
16:48 Poznati Tugovala je za mrtvom bebom, a muž je naterao da pozovu treću osobu u krevet: Glumica jedva spasila živu glavu u braku!
13:23 Lepota i Moda Boginja je stigla u Milano! Bole oči od raskošne toalete Demi Mur - počistila konkurenciju kao od šale!
14:27 Poznati Demi Mur se skinula u bikini, a donji deo samo što nije pao: U 61. godini izgleda kao da ima duplo manje, telo joj je kao izvajano
16:14 Lepota i Moda Jedna frizura je sve ostale skinula sa trona! Vratila se na velika vrata, a nosi je i najlepša žena na svetu
09:57 Lepota i Moda Bob jeste kralj, ali jedna frizura će mu uzdrmati tron: Obožava je i najlepša žena na svetu, drugačija je i premoćna
12:46 Poznati Ima 62 godine i proglašena je za najlepšu na svetu: Demi Mur pomerila granice lepote i hvala joj na tome!
12:50 Poznati Svi su komentarisali njen izraz lica kada je ostala bez Oskara: Demi Mur je sada konačno otkrila kako se zaista osećala nakon proglašenja dobitnice
21:31 Zdravlje Ovaj čaj rešiće vas nervoze, ima da spavate kao beba: Pije se samo jedna šolja pred spavanje
21:08 Dom i saveti Da li čarape pre spavanja ostavljate pored kreveta? Kada čujete objašnjenje, nikad to više nećete uraditi
20:41 Ispovesti Žene priznale da rade ove jezive stvari: Okej, neke sigurno radite i vi, a od nekih će vam se okrenuti želudac
20:17 Porodica Ostavila sam bebu od 4 meseca sa dedom na pola sata: Kada sam se vratila, zanemela sam zbog onoga što sam videla
19:48 Lepota i Moda Ovo je najtraženiji džemper u Srbiji! Nosile smo ga kao klinke, jednostavan je, praktičan i preudoban
19:21 Dom i saveti Kako da privučete novac u kuću i da nikada ne budete bez para? Staro narodno verovanje kaže da ovo morate da radite sa komšijama