Madona zavijena u crno, ne može da dođe sebi: Smrt u porodici joj teško pada, kraljica popa neutešna

Nedeljko Tišanović Vesti 06.10.2024 20:46 0

Tužne vesti..

Profimedia

Profimedia

Madonin mlađi brat, Kristofer Čikone, preminuo je u petak u 63. godini. Njegovu smrti potvrdila je porodica. Kristofer je preminuo nakon duge i teške borbe sa rakom, što je dodatno obeležilo njegov i Madonin odnos.

Tokom svog života, Kristofer je bio izuzetno blizak sa Madonom, podržavajući je u njenim najranijim danima karijere. Počeo je kao rezervni član njene plesačke postave, a kasnije se etablirao kao šminker, igrajući ključnu ulogu u oblikovanju njenog javnog imidža. Njihov odnos bio je snažan i pun međusobne podrške, što je dodatno osnažilo njihove porodične veze.

Ova tragedija dolazi samo mesec dana nakon što je Madona izgubila svoju maćehu, Džoan Čikone, koja je takođe preminula od veoma agresivnog tipa raka. Ove gubitke su zasigurno teško podneli, a Madonina posvećenost porodici i prijateljima u ovim teškim trenucima dodatno oslikava njenu snagu i hrabrost.

Kristofer je bio poznat i po svojoj strasti prema umetnosti i modi, a njegovo prisustvo na Madoninim nastupima i događanjima dodatno je naglašavalo njihov blizak odnos. Fanovi i prijatelji iz industrije su u šoku i tuguju za njim, podsećajući se na lepe uspomene koje su delili. Ovaj gubitak ostavlja dubok trag, ne samo u Madoninom životu, već i u životima svih koji su ga poznavali.

John Roca / Avalon / Profimedia

John Roca / Avalon / Profimedia

 

 


Bonus video: 

 

@najzena.rs Mladenci iz Čačka obrnuli igricu! Evo šta su poklonili gostima! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading