Afera sa koleginicom mu je promenila život i to tek posle 50 godina: Slavni glumac saznao i srećne i tužne vesti, tresao se od šoka

Nedeljko Tišanović Vesti 06.10.2024 19:55 0

Neverovatna priča.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumac Dejvid Džejson je pre oko 50 godina imao kratku aferu sa koleginicom na setu, a potom je saznao da je otac i deda, i to sve preko jednog pisma.

On je najpoznatiji po ulozi Delboja u "Mućkama". Članica glumačke postave bila je i Dženifer Hil, s kojom je glumac imao kratku aferu. Ono šta je došlo tog susreta pojavile su se mnogo godina kasnije, piše Daily Mail.

Sam glumac kaže da se tada fokusirao na karijeru i nije uspevao da izgradi ozbiljne veze jer su one, prema njegovim rečima, zahtevale previše vremena. Jason i Jennifer su se mirno razdvojili, bez povređenih osećanja. Ipak, Džejson se 2005. godine oženio GIl, a Dženifer se takođe udala za glumca Džefrija Daviona. Gotovo pedeset godina kasnije, Džejsonu stiže pismo koje će mu promeniti život.

Da počnem od početka, tačnije mog početka. Pitam se da li ti je ikada prošlo kroz glavu, kao što je to bilo s mamom i nedavno sa mnom, da bi ti mogao biti moj biološki otac. Dugo me muči pitanje ko mi je tata, a ne želim da se mama oseća krivom. Nisam htela "izdati" svog pokojnog oca i beskrajno sam se brinula kako da ti priđem. Međutim, stvarno bih volela znati — stajalo je na početku pisma.

Pošiljateljka je nastavila da poručuje da nikako ne želi novac i zamolila Džejsona za test očinstva kako bi se situacija konačno razjasnila, napominjući da bi sve ostalo anonimno između njih dvoje.

Žao mi je ako ovo zvuči napadno, ali očajnički se trudim da sve saznam. Da ti objasnim celu situaciju u pismu, trebalo bi mi mnogo stranica, pa te molim za razgovor — stajalo je na kraju pisma, koje je bilo potpisano s najboljim željama i ljubavi od Abi (kći Jenny Hill!).

Džejson kaže da je pismo otvorio u kuhinji i da je bio šokiran. Ruke su mu se počele tresti, nije mogao da veruje šta je pročitao, pa je to ponovio nekoliko puta.

Moram priznati da mi nikada nije prošlo kroz glavu u ovih pedeset godina da bi naša afera mogla rezultirati detetom i da postoji šansa da je Abi Hil moja čerka. Znao sam da Dženifer i Džefri imaju ćerku koja je takođe glumica, ali pomisao da je Abi moja ćerka izazvala je vrtlog emocija u meni — podelio je glumac.

Nakon toga, odmah je podelio vesti sa svojom suprugom Gil, koja je takođe bila iznenađena. Dok su čitali pismo, razvila se empatija za Abi, pa su pristali na test očinstva. Rezultati su pokazali da je ona zaista njegova ćerka, a prvi put su se sastali u jednom londonskom hotelu.

Mislim da prvo niko nije znao šta da radi. Teško mi je objasniti kako je to upoznati nekoga ko ima skoro 50 godina, a nikada ga pre niste sreli. Imam još jednu kćer Sofi (23) koju sam odgajao od rođenja, i na to pomislim kada kažem da je ona moja kćer, ali s Abi to nije bilo tako — ispričao je glumac.

Nakon dugih razgovora, Džejson je saznao da ima i unuka, desetogodišnjeg dečaka Čarlija. Dve porodice su se spojile na božićnoj večeri koja je protekla veoma dobro. Nakon toga su se svi više puta sastajali kako bi sumirali godine "odvojenog života",  piše t portal. 

Upoznajem Abi, i ona upoznaje mene, za to će nam trebati vreme.

Nažalost, Dženi, Abina majka, umrla je u leto 2023. godine. Jako se nadam da joj je laknulo kada je saznala da Abi konačno zna istinu o svom poreklu i da sada može počivati u miru — poručio je Džejson na kraju.


Bonus video: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading