13:24 Poznati "Toliko paničim da imam plan u slučaju katastrofe": Poznata glumica progovorila o svojim roditeljskim brigama
18:15 Poznati O njihovoj okrutnoj metodi vaspitanja dece bruji ceo svet: Slavni par "pliva" u parama, a njihovi naslednici...
12:00 Poznati Omilljeni glumački par deci neće ostaviti ništa: Evo gde će završiti njihov NOVAC, i koji je uslov da se predomisle
15:40 Poznati Mila Kunis OTVORILA DUŠU o suprugovoj BOLESTI zbog koje je ostao bez VIDA i SLUHA: Ešton Kučer vodi borbu s retkim oblikom vaskulitisa
10:42 Poznati Zar i ti Eštone? Bio je MILJENIK žena, a sada je uhvaćen IZBOTOKSIRAN i IZOBLIČEN i moramo da priznamo da nam se malo plače!
19:58 Porodica Svadba o kojoj priča cela Srbija: Zbog onoga što je kum uradio gosti zinuli od čuda, a ljudi se danima svađaju na internetu
19:31 Dom i saveti Ova 3 električna uređaja nikada ne isključujte iz struje: Tako mogu da se pokvare pa ćete samo napraviti štetu!
19:05 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 15. novembar: Bik ima haos na poslu, Lav nesuglasice u porodici, jedan znak će nagrabusiti zbog laži
18:38 Dom i saveti Jedna majka je otkrila kako joj kada uvek sija: Ona skine kamenac i zakorele naslage sapuna očas posla!
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
17:48 Zdravlje Ovu žitaricu niko ne jede, a odlična je za zdravlje: Poboljšava varenje, reguliše pritisak, jača kosti, a košta 200 dinara!