Taman što su pošli da izgovore sudbonosno DA, sve je prekinuto: Urnebesni snimak nasmejao sve u crkvi, ona je rekla svoje

Nedeljko Tišanović Vesti 06.10.2024 20:20 0

Šta vi kažete?

Printscreen/Facebook

Printscreen/Facebook

Veza između deteta i tetke često je duboka i posebna, a to pokazuje i nedavni video snimak koji je postao viralni hit u Srbiji. U našem narodu se često kaže da su tetke poput druge mame, a ovaj snimak savršeno ilustruje tu tvrdnju.

Na snimku se prikazuje venčanje u prelepoj crkvi u Čitluku. Dok su mlada i mladoženja stajali pred oltarom, trenutak se pretvorio u emotivnu scenu. Pre nego što je mlada izgovorila sudbonosno "da", mala devojčica, verovatno s velikim uzbuđenjem i ljubavlju, povikala je:

Nemoj tetka, molim te tetka!

Ova spontana reakcija pokazuje koliko je snažna veza između njih i koliko je važna u njenom životu.

Ovaj trenutak ne samo da oslikava ljubav i bliskost između deteta i tetke, već i naglašava ulogu tetki u životima svojih nećaka i nećaka. One često pružaju podršku, razumevanje i bezuslovnu ljubav, postajući ključne figure u odrastanju dece. Takvi trenuci, poput onog na venčanju, ostaju u sećanju i stvaraju snažne emocionalne veze koje traju ceo život.

Kao što snimak pokazuje, odnosi unutar porodice su često ispunjeni radošću, ljubavlju i humorom. Ovaj video ne samo da nas podseća na vrednost porodičnih veza, već i inspiriše mnoge da cene sve te male, ali dragocene trenutke u životu.

 

 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading