13:32 Porodica Nasmejao preko 9 miliona: Dečak nacrtao mami srce, prvo se raznežila, pa je oblio znoj kad je videla ovo
20:31 Porodica Strogi roditelji kvare decu: Grub način vaspitavanja nije dobar, može da poremeti ovu ključnu funkciju
20:00 Porodica Zdravije dete za 20 sekundi: Ova navika smanjuje stres i doprinosi njihovom razvoju, a u njoj uživaju svi
15:12 Porodica Ni 5, ni 6: Ova žena ima rekordan broj dece i ne zaustavlja se, objavila da je ponovo trudna, bacila klince u trans
14:15 Ispovesti Žena uništena zbog strašne izdaje brata i najbolje prijateljice: Uradili su mi ono što niko normalan ne bi mogao – i to bez trunke kajanja
18:58 Porodica Zaustavite razmaženost: Sebična deca će postati zahvalna kada primenite ovaj plan, roditelji potvrđuju
19:00 Porodica Deca su blago: Evo 7 životnih lekcija koje nas uče svakog dana, moramo da počnemo da ih slušamo
19:00 Porodica Ni dve, ni tri: Deca su najzahtevnija kada napune ovoliko godina, bukvalno cmizdre zbog svake sitnice
15:35 Horoskop "Nisam htela da mi sin bude Rak": Moderne mame decu "prave" po horoskopu i odlažu porođaj, da li je vama to okej?
18:58 Porodica Deca moraju da nauče 1 reč: Pomozite im da je usvoje pre nego što krenu u školu, život će im biti milion puta lakši
15:35 Ispovesti Majka mu krišom uradila DNK test deteta: Kad je istina izašla na videlo, Zoran se umalo onesvestio – usledio je porodični horor
22:06 Porodica Vlasnik restorana je uzimao pare iz tegle za napojnice: Jednog dana je tamo našao poruku koja ga je šokirala
21:43 Dom i saveti Moja komšinica stavi ovo voće u ćoškove i reši muku: Otarasi se dosadnih insekata kojih ima u svakoj kući
21:18 Ispovesti Ana (39) je zbog krpelja zamalo ostala nepokretna: „Već 20 godina se borim s posledicama, nekad ne mogu da pomeram prste“
20:53 Dom i saveti Tamni krug oko WC šolje izgleda grozno: Evo kako da ga očistite uz pomoć 1 namirnice
20:26 Dom i saveti Prženice bez jaja zaludele ceo svet! Ukus im je potpuno isti, a jeftinije su i brže se prave!
20:01 Porodica Ovo dugme na klimi smanjuje račun za struju: Mnogi ga nikada ne koriste, a mogu da se hlade za manje para!