"Osećam se kao da sam smeće": Sanja tvrdi da je se deca stide jer je Bosanka, "više me i ne zovu mama"

Slobodanka Ćorić Vesti 16.04.2024 06:07 0

Gospođi Sanji niisu baš cvetale ruže u braku. Sa suprugom je dobila troje dece, zbog čega je, trpela šta je morala, a i šta nije

tuga

Shutterstock

Potpuno je nezamislivo da se majke pomire sa činjenicom da njihovo odraslo dete ne želi da ima bilo kakav odnos sa njima. Često počinje neprimetno,a ponekad je dovoljna pogrešna reč. Gospođi Sanji je krivo poreklo - deca je se, tvrdi, stide jer je iz Bosne.

Gospođi Sanji niisu baš cvetale ruže u braku. Sa suprugom je dobila troje dece, zbog čega je, trpela šta je morala, a i šta nije. Svakako, nijedna žena ne bi trebalo da trpi da viču na nju i njenu decu u alkoholisanom stanju. Žrtva joj se nije isplatila, jer je odrasla deca danas uopšte ne cene.

"Imaju sve, ali su me zaboravili"

"Rodila sam troje dece koje sam odgajala sa mnogo truda, patnje i, u najmanju ruku, bola. Moj muž je bio alkoholičar svoje vrste, bila mi je potrebna natprirodna snaga da se borim da moja deca ni u čemu ne oskudevaju. Sve troje su danas uspešni“, piše majka koja, uprkos udarcu koji su joj zadali, ne može a da ne bude ponosna na uspeh svoje dece.

 

Ali onda se kroz njeno pismo provukla senka. „Deca rade dobro plaćene poslove, uspela su u svemu što su želela u životu. Samo sam ja, kao majka, odbačena. Verujte mi, ja više ne igram apsolutno nikakvu ulogu u njihovim životima“, piše ona, a zatim objašnjava da više ni ne govore ono najlepše: Mama.

Oseća se kao smeće

„Naprotiv, obraćaju mi se kao da sam za njih poslednje đubre. To me najviše boli, jer ne znam konkretan razlog zašto bi me mogli toliko mrzeti. Znam samo da sam za njih učinila sve što je bilo u mojoj moći“, piše ova nesrećna majka.

Kada ih pita zašto su joj okrenuli leđa, kada je sve dala za njih dok im je otac pio i vikao, dobila je, svedoči, šokantan odgovor.

„Daju mi do znanja da me se stide! Rodila sam ih i odgajila, ali ja nisam Nemica, ja sam Bosanka, a otac im je Nemac. To je sve što imaju da mi kažu, sad vam je jasno koliko sam nemoćna da bilo kako utičen na njih ili da nešto promenim“, reči su ove odbačene majke koja više ne vidi razlog za radost u životu.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading