16:28 Poznati Ćerka Demi Mur šokirala izjavom o bivšem očuhu Eštonu Kučeru: "To je trebalo da bude privatna poruka..."
20:45 Poznati Zaplakaće i najtvrđi, želeo da svoje srce da bratu blizancu: Slavni glumac sa 13 godina razmišljao o najgorem, samo da bi pomogao njemu
22:00 Poznati Nisu kao ostali holivudski parovi: Dok se drugi zabavljaju, Mila Kunis i Ešton Kučer ovako provode vreme
10:15 Poznati Svojim stajlingom oduševili sve prisutne: Mila Kunis i Ešton Kučer održali "modnu lekciju" najnovijim pojavljivanjem
13:30 Poznati Kada budete čuli kakvu KAFU pije Ešton Kučer, pozliće vam: Mnogima se na samu pomisao POVRAĆA!
15:40 Poznati Mila Kunis OTVORILA DUŠU o suprugovoj BOLESTI zbog koje je ostao bez VIDA i SLUHA: Ešton Kučer vodi borbu s retkim oblikom vaskulitisa
12:17 Poznati Ešton Kučer izgubio VID, SLUH i RAVNOTEŽU: Vaskulitis, AUTOIMUNA bolest s kojom se bori legendarni glumac napada jednu grupu ljudi
15:00 Poznati "Srećan sam što sam ŽIV, što HODAM i čujem": Poznati HOLIVUDSKI glumac o borbi sa OPAKOM bolešću koja je trajala DVE godine
14:45 Poznati Ceo svet LUDI za njima, a oni se ne kupaju redovno: Ove HOLIVUDSKE zvezde ne vode računa o ličnoj HIGIJENI
10:42 Poznati Zar i ti Eštone? Bio je MILJENIK žena, a sada je uhvaćen IZBOTOKSIRAN i IZOBLIČEN i moramo da priznamo da nam se malo plače!
15:21 Ispovesti Sa 44 godine dobila sam Parkinsonovu bolest: Ove simptome sam godinama ignorisala, molim vas da ih dobro zapamtite!
14:56 Horoskop Mars je danas ušao u Lava: Biće kritično za ova tri znaka, čeka ih pravi životni zemljotres
14:29 Porodica Tražio je biološku majku 20 godina, a bila mu je ispred nosa: Jedna poruka promenila mu je život, sudbina ih je ovako spojila
14:15 Porodica Uradite ovo na Veliku subotu i sve će krenuti nabolje: Evo šta obavezno treba da ispoštujete, a šta da izbegavate!
14:03 Lepota i Moda Heklani džemper je stvoren za proleće: Prijatan i lagan, u njemu se nećete znojiti, a ova nijansa će vas definitivno podmladiti
13:40 Horoskop Astrolog Tamara Globa predviđa: Ova 3 znaka od 1. maja će živeti kao u bajci, doživeće blagostanje i ostvariće najluđe snove