Grudnjak i prozirne najlonke: Žena Kanjea Vesta, Bjanka Sensori opet zgrozila svojim autfitom

Olja Jelić Vesti 05.04.2024 14:55 0

Bjanka Senzori se posle kratkotrajne promene opet vratila na staro

Bjanka i Kanje

Profimedia

Supruga kontroverznog repera Kanjea Vesta, Bjanka Senzori nedavno je iznenadila fanove velikom promenom jer je po prvi put bila zakopčana do grla. Međutim, ta promena nije dugo trajala jer je Bjanka ponovo viđena u eksplicitnom izdanju.

Kontroverzni par u četvrtak je bio u na večeri kod američke manekenke, Điđi Hadid u Los Anđelesu, a Bjanka je za druženje obukla crni čipkasti grudnjak i prozirne najlonke.

Čini se i kako je ponovo zaboravila da obuče donji veš pa je svoje intimno područje prikrivala crnom torbicom. Uz ovaj neobičan autfit kombinovala je bež sandale sa visokom platformom.

Porodica i prijatelji zabrinuti za Bjanku

Bjankina porodica vrlo je zabrinuta za njeno stanje. Njena majka Aleksandra je prošle nedelje došla iz Australije kako bi svoju ćerku spasila od Kanjea.

"Bjankina mama morala je sama da se uveri nakon što je Bjanka rekla svojoj porodici da sve drži pod kontrolom", rekao je izvor.

Osim majke, njen otac Leo, podivljao je na Kanjea pa je hteo da porazgovara s njim.

"Bjankin otac, Leo, želi da sedne sa Kanjeom i pita ga o čemu razmišlja dok paradira Bjankom uokolo kao golim trofejem. On zna da nema šanse da bi Kanje ovo dopustio svojim ćerkama pa nema smisla da to radi s vlastitom ženom", rekao je izvor blizak Bjankinoj porodici.

Osim porodice, zabrinuti su i njeni prijatelji.

"Nosi šta on želi, radi šta on želi…"

"On objavljuje njenu golotinju na svom profilu kako bi mogao da je kontroliše. To je uznemirujuće, a time što je isključuje od sveta, ona postaje sve više i više izolovana", dodao je izvor.

Najviše što je iznenadilo njene prijatelje je to da Bjanka koja je inače bila puna samopouzdanja, sada se samo slaže sa svim Kanjeovim zahtevima.

"Ona snažna Bjanka koja više nije htela da se bavi njegovim glupostima kao da je opet nestala. Ona nosi ono šta on želi, ide tamo gde on želi i radi što on želi jer zapravo nema drugog izbora. Od njegove dizajnerke postala je njegova supruga, što, nažalost, nije plaćena pozicija. Ona je zarobljena u tom odnosu", smatraju prijatelji.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading