Šta joj bi? Žena Kanjea Vesta se pojavila zakopčana do grla, a u ovaj detalj su svi gledali

Olja Jelić Vesti 03.04.2024 12:16 0

Bjanka Senzori nakon golišavih izdanja se sada pojavila u kombinezonu koji je prekrio ju je od glave do pete

Bjanka i Kanje

Profimedia

Supruga jednog od najomraženijih repera na svetu Kanjea Vesta, Bjanka Senzori iznenadila je javnost svojom poslednjom odevnom kombinacijom.

Reper ju je dosad oblačio u golišava izdanja za koja se ponekad ni nije moglo reći da je uopšte obučena, a ovog puta nosila je kombinezon od glave do pete.

Kombinezon od srebrne likre zakopčala je do vrata, a na stopalima je na tkaninu obula bele štikle. No ipak, kombinezon nije sakrio ono što je već bezbroj puta pokazala – njene bradavice koje su se isticale ispod tankog materijala i bliceva paparaca.

Zanimljivo je da su strani mediji ovakav kombinezon pronašli na internetu, a cena mu je 60 dolara.

Bjanka i Kanje viđeni su dok su izlazili iz bioskopa u Los Anđelesu, a društvo su im pravila deca koju ima sa bivšom suprugom.

Kanje i Bjanka tajno su se venčali u decembru 2022. godine, samo mesec dana nakon što je on okončao razvod od Kim Kardašijan, a prošle godine su u Italiji kažnjeni zbog njenih razgolićenih izdanja tokom odmora.

Svoju novu muzu reper oblači već mesecima, a njena izdanja šokiraju javnost svaki put iznova. Poslednji put Kanje joj je pred paparacima čak i skinuo deo helanki kako bi otkrio njenu zadnjicu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading