"Postala je paradni konj!": Otac Bjanke Senzori besan na Kanjea Vesta, sprema se za obračun sa reperom

Olja Jelić Vesti 01.03.2024 13:21 0

Povređena porodica izražava zabrinutost da ih reper "isključuje" iz života svoje supruge

Kanje i Bjanka

Profimedia

Otac Bjanke Senzori želi da razgovara sa suprugom svoje ćerke, Kanjeom Vestom, zbog straha da reper gura njegovu ćerku od njene porodice i pretvara je u ‘smeće‘, tvrde upućeni za Daily Mail.

Do očeve reakcije došlo je nakon što je 29-godišnja Bjanka snimljena bez donjeg veša i samo u prozirnim najlonkama dok je bila na večeri s kontroverznim 46-godišnjim reperom u Parizu, a zbog tog je izdanja mogla da završi u zatvoru ili da plati pozamašnu kaznu zbog strogih francuskih zakona.

 

 

Izvori su rekli za Daily Mail da Bjankinu porodicu ‘boli‘ da je gledaju kako paradira okolo "poput trofejnog konja" i njen otac želi da pita Kanjea kako bi se on osjećao da se u budućnosti neki muškarac tako ponaša prema njegovim ćerkama, Nort i Čikago.

"Bjankin otac Leo želi pošteno da sedne sa Kanjeom i da ga o čemu razmišlja dok paradira s Bjankom kao s golim trofejnim konjem. Želi da ga pita šta bi učinio da njegove ćerke Nort ili Čikago vidi polugole u javnosti u odeći koju za njih biraju njihovi muževi. On zna da nema šanse da bi Kanje ovo dopustio svojim ćerkama pa nema smisla zašto tako nešto radi vlastitoj ženi", rekao je izvor blizak Bjanki.

Kanje, koji se venčao sa Bjankom na privatnoj ceremoniji u decembru 2022., takođe je optužen da je ‘isključio‘ od njene porodice u Australiji.

"Kao da to nije dovoljno loše, čovek koji bi trebao da štiti ćerku gospodina i gospođe Senzori isti je čovek koji je isključuje iz njene porodice", nastavio je insajder.

 

 

"Leo iskreno želi samo da sedne s Kanjeom i da mu do znanja da šteti njenoj porodici time što pretvara njegovu voljenu ćerku u tržišnu robu koja izgleda bezveze. Nijedan muškarac ne bi smeo da podstiče ženu koju voli da izlazi u javnost tako i tako se predstavlja. To nije ljubav, to je kontrola", dodaje.

 

 

Vesti da bi Leo mogao da se suoči s njim trebale bi da zabrinu Kanjea s obzirom na to da njegov novi svekar ima pomalo zabrinjavajuću prošlost. Daily Mail je ranije otkrio da je Leo odležao neko vreme u zatvoru nakon što je 1982. osuđen za posedovanje zabranjenog uvezenog heroina, a kazna mu je iznosila pet godina iza rešetaka.

Osim za dilovanje heroina, osuđivan je i za posedovanje pištolja. Leo je također brat Erisa Senzorija - ozloglašenog gangsterskog ubice prozvanog "Al Kapone iz Melburna", koji je osuđen na smrt zbog ubistva, iako je ta kazna kasnije preinačena u doživotni zatvor.

Bjankini prijatelji s druge su pak strane na neki način i odustali od nje te ih više ništa u vezi nje ne iznenađuje.

"Bjankine prijatelje, nažalost, više ne zanima ono šta ona nosi u javnosti. Ovo ih više uopšte ne šokira koliko im smeta taj njen mrtvi pogled u očima kad je sa Kanjeom", dodao je izvor.

 

 

 

Još u decembru prošle godine strani su mediji pisali kako su se Leo i Aleksandra, Bjankini roditelji, bojali da njihova ćerka služi samo za oporavak Kanjeu nakon razvoda od bivše supruge Kim Kardašijan, s kojom ima četvoro dece. Kim je podnijela zahtev za razvod od Kanjea u februaru 2021. Njihov razvod nije finalizovan do 29. novembra 2022. - manje od mesec dana pre nego što se on venčao s Bjankom.

"Njeni majka i otac smatraju da je Kanje pomalo uznemirujuć", rekao je blizak izvor ranije za Daily Mail: "Njenim je roditeljima bilo sumnjivo da je oženio Bjanku mesec dana nakon što je okončao razvod sa Kim. Oni stvarno nisu želeli da mu Bjanka bude samo uteha nakon braka sa poznatom osobom."

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading