"Nosi šta on kaže, radi šta on želi...": Kanje Vest ima niz pravila za Bjanku, njeni prijatelji tvrde da je postala reperov rob

Olja Jelić Vesti 30.01.2024 17:30 0

Kanje Vest zabranio je svojoj supruzi Bjanki Senzori korišćenje društvenih mreža "kako bi je zaštitio od negativnih komentara"

Kanje i Bjanka

Printscreen/Instagram

Kanje Vest zabranio je svojoj supruzi Bjanki Senzori korišćenje društvenih mreža "kako bi je zaštitio od negativnih komentara", tvrde upućeni i dodaju da njeni prijatelji veruju da je to samo još jedna od njegovih taktika da je dodatno izoluje od svih, piše Daily Mail.

"Bjanka je oduvek imala društvene mreže i bila aktivna na njima - sve dok se nije udala za Kanjea. On ne želi da ih ona koristi jer misli da će je boleti ako bude morala da čita ružne stvari koje ljudi govore. Uverio ju je da, s obzirom na to da je ona sada zvezda, mora da ostane misteriozna i to je jezivo onima koji je poznaju jer se sve to čini kao još jedan oblik njegove kontrole", naveo je insajder za britanski tabloid.

Međutim, njeni prijatelji su se pobunili zbog činjenice da reper, koji je promenio ime u Ye, objavljuje fotografije svoje supruge na svom Instagram profilu, uprkos navodnim tvrdnjama da joj je potrebna zaštita i privatnost.

"Nosi što on želi, radi što on želi..."

"On objavljuje njenu golotinju na svom profilu kako bi mogao da je kontroliše. To je uznemirujuće, a time što je isključuje od sveta, ona postaje sve više i više izolovana", dodao je izvor.

 

 

 

Njeni prijatelji ostali su iznenađeni kad su primetili da se Bjanka, koja je inače uvek bila puna samopouzdanja, sada samo slaže sa svim Kanyeovim zahtevima.

"Ona snažna Bjanka koja više nije htela da se bavi njegovim sranjima kao da je opet nestala. Ona nosi ono što on želi, ide tamo gde on želi i radi što on želi jer zapravo nema drugog izbora. Od njegove dizajnerke postala je njegova supruga, što, nažalost, nije plaćena pozicija. Ona je zarobljena u tom odnosu", smatraju prijatelji.

Kanje ima niz pravila za Bjanku

Još u oktobru prošle godine pisalo se da je reper naredio svojoj supruzi da nikada ne govori i odredio joj niz pravila po kojima treba da živi, uključujući hranu koju sme da jede i šta sme da obuče. Upućeni su tvrdili da Bjanka više uopšte "ne razmišlja svojom glavom", već jednostavno sluša repera jer ju je on uverio da imaju kraljevski status.

"Kanje ima niz pravila za Bjanku, koja uključuju i to da nikada ne govori i da mora da nosi ono što on želi da ona nosi. Mora da jede određene namirnice i da vežba, iako Kanje ne vježba", objasnio je izvor.

Njih dvoje venčali su se prošlog decembra nakon što se reper razveo od Kim Kardašijan. Par stalno iznenađuje svojim modnim kombinacijama. Ona često ulicama prošeta u prozirnim najlonkama i topovima, a reper je većinom od glave do pete obučen u crno.  

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading