Trenutak kad je filter "zakazao", a svet video kako ona zaista izgleda: Kim Kardašijan bleda senka nekadašnje lepotice, njeno lice je izobličeno

Olja Jelić Vesti 06.06.2023 18:00 0

Kim Kardašijan u novom TikTok snimku pokazala je uništeno lice koje je još više naglasio filter koji je koristila, a koji je imao ulogu da je ulepša.

Kim Kardašijan

Shutterstock

Kim Kardašijan uporno se trudi da i dalje bude "in", međutim, čini se da joj to baš i ne polazi za rukom. Na mrežama se sve više priča o njenim očajničkim pokušajima da po svaku cenu ostane ta koja postavlja trendove, zbog čega više nije ona Kim koju su voleli milioni. 

 

 

Ipak, Kardašijanka nije mogla ni da sanja kakve će komentare izazvati njen novi video sa ćerkom Nort, a sve zbog filtera koji je "zakazao". Umesto da prikrije njene "mane", on ih je istakao, a zbog toga kako je izgledala na snimku porede je sa "tetkom" i govore da nije "ni r od ribetine za koju se predstavlja na Instagramu". 

Naime, Kim se snimala u majici na kojoj su košarkaši koji su bili sa njenom sestrom Kendal,ali sve je zasenilo njeno lice. Kardašijanka gotovo da nije ličila na sebe, a njeno lice osim što se krivilo u čudne grimase, izgledalo je starije nego što jeste. 

Trenutak kad je filter

Printscreen/TikTok

 

Kim su malo potom uslikali i paparaci kada je sinove odvela na trening, a kako nije nosila šminku, jasno se videlo kako njena koža zaista izgleda. 

"Šta je ovo, na šta to Kim liči", "Ono kad staviš filter da bi bila riba, a izgledaš kao tetka", "Kim, prošlo je vreme kada si bila najlepša", "Džaba kriješ bore, filter te izdao", "Sada svi vidimo kako zapravo izgledaš", "Šta se ovoj ženi dogodilo... kao da je ostarila preko noći"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Trenutak kad je filter

Printscreen/TikTok

 

Činjenica je da su ne samo Kim, već sve sestre Kardašijan/Džener poznate po fotošopiranju slika.

Čak i one na kojima navodno nema ni efekata, ni filtera, zapravo su prošle kroz aplikacije i programe za ulepšavanje, a tek se s vremena na vreme zapravo može videti pravo stanje stvari. 

 

 

Da nije samo stvar filtera pokazale su i paparaco fotografije, a njeno, kako kažu, "preko noći ostarelo lice", povezali su i sa jakom šminkom koju nosi svakodnevno, ali i sa naglim gubitkom kilograma koji je ostavio posledice ne samo na njenom licu već i na telu.

 

Komentari (0)
Loading