09:01 Poznati Zašto je Kim Kardašijan promenila ime? Najzad otkrila dugo čuvanu tajnu, razlog je bizaran!
09:29 Poznati Lažirala pljačku? Bivši isprozivao Kim Kardašijan povodom užasa u Parizu, ništa više ne može da sakrije, evo šta je istina
11:41 Poznati Bivši dečko Kim Kardašijan traži milione za intimni snimak: „Lažu već 20 godina, sve su izmislile zbog popularnosti!“
11:22 Poznati "Za 10 godina biću advokatica, ne Kim Kardašijan": Rijaliti zvezda ne odustaje od svog cilja iako nije položila ispit
18:54 Poznati "Najgora TV drama svih vremena": Kritičari, ali i publika ocrnili novu seriju u kojoj glumi Kim Kardašijan - nemilosrdni su!
20:26 Poznati Kendal Džener proslavila 30. rođendan: Sve prštalo od glamura, šampanjac tekao u potocima!
14:05 Poznati Kim Kardašijan ima dete za poželeti: Rijaliti zvezda kaže da je uvek sluša, a ovo je posebno oduševilo kod sina
13:21 Poznati Kim Kardašijan optužila ChatGPT: „Zbog njega sam pala ispit iz prava, daje mi pogrešne odgovore!“
13:28 Poznati Kim Kardašijan oduševila žene: Svi pričaju o njenoj prazničnoj kolekciji koja je spoj udobnosti i luksuza!
15:19 Poznati Potresna ispovest Kim Kardašijan o smrtonosnoj bolesti: "Proveravajte sve, dobro je što sam otišla na vreme kod lekara"
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju
14:58 Lepota i Moda Šest meseci nećete morati da mislite o kosi i idete kod frizera: O korejskoj trajnoj frizuri svi pričaju – evo zašto