09:29 Poznati Lažirala pljačku? Bivši isprozivao Kim Kardašijan povodom užasa u Parizu, ništa više ne može da sakrije, evo šta je istina
11:41 Poznati Bivši dečko Kim Kardašijan traži milione za intimni snimak: „Lažu već 20 godina, sve su izmislile zbog popularnosti!“
11:22 Poznati "Za 10 godina biću advokatica, ne Kim Kardašijan": Rijaliti zvezda ne odustaje od svog cilja iako nije položila ispit
18:54 Poznati "Najgora TV drama svih vremena": Kritičari, ali i publika ocrnili novu seriju u kojoj glumi Kim Kardašijan - nemilosrdni su!
20:26 Poznati Kendal Džener proslavila 30. rođendan: Sve prštalo od glamura, šampanjac tekao u potocima!
14:05 Poznati Kim Kardašijan ima dete za poželeti: Rijaliti zvezda kaže da je uvek sluša, a ovo je posebno oduševilo kod sina
13:21 Poznati Kim Kardašijan optužila ChatGPT: „Zbog njega sam pala ispit iz prava, daje mi pogrešne odgovore!“
13:28 Poznati Kim Kardašijan oduševila žene: Svi pričaju o njenoj prazničnoj kolekciji koja je spoj udobnosti i luksuza!
15:19 Poznati Potresna ispovest Kim Kardašijan o smrtonosnoj bolesti: "Proveravajte sve, dobro je što sam otišla na vreme kod lekara"
09:40 Poznati Kim Kardašijan ima smrtonosnu bolest: Nije kancer, ali joj život visi o koncu, prvi simptom bio je glavobolja!
14:08 Dom i saveti Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu
13:45 Dom i saveti Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju
13:20 Dom i saveti Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci
12:57 Porodica "Ako uzmeš svoj deo – brata više nemaš!“: Srpkinja ostala bez svega posle smrti roditelja, jedna rečenica je slomila
12:32 Ispovesti Tražim tatinu prvu ljubav iz Skoplja: Imam njeno ime i razglednicu, pomozite mi da je pronađem!
12:09 Poznati Ima 39 godina, nosi mikro bikini: Njene vrtoglavo dugačke noge i brutalan dekolte pomutili su um muškarcima - fotke grme!