Naučite TRIK u koji se terapeuti kunu i rešite se NESANICE: Ustanite, uradite jednu stvar i začas ćete zaspati!

K.Ć. Vesti 10.07.2022 12:45 0

Jedna devojka podelila je sa svima sjajan trik koji joj je otkrio terapeut

žena

Shutterstock

Koliko puta vam se desilo da uveče legnete u krevet, a onda počnete da se okrećete i prevrćete i čini vam se da nikada nećete zaspati? I šta god da uradite – "brojite ovce", mislite o nečemu lepom, jednostavno ne ide?

Emili Broku na TikToku je podelila sa svima trik koji joj je otkrio terapeut, a koji joj pomaže da brže zaspi kada je muči nesanica.

"Terapeut mi je otkrio ovaj trik za uspavljivanje kada me muči nesanica. Podeliću sa svima besplatno jer sam ja platila za tu informaciju. Ležala sam u krevetu, nema šanse da zaspim. Slušala sam priče za uspavljivanje, legla u krevet u uobičajeno vreme, ali nisam mogla da zaspim, samo sam se okretala", započela je priču Emili.

Onda se setila saveta koji joj je dao terapeut.

"Ako ste u toj situaciji postavite vremenski limit. Ako ne možete da zaspite duže od 20 minuta, ustanite i zapišite sve o čemu razmišljate. Radite to sve dok se ne umorite i vratite se na spavanje. Ovaj trik stvarno pomaže", istakla je devojka.

Ono što je važno, podvlači Emili, nikako ne treba da ležite u krevetu dugo kada ne možete da spavate jer će mozak stvoriti vezu "treba da budem budan kada sam ovde".

"Ne želite da stvori tu vrstu veze jer ćete dugo ostajati budni", poručila je ona u videu koji je pogledan više od 600.000 puta.

Mnogi ljudi su potvrdili da koriste slične tehnike za uspavljivanje i da im to pomaže, a drugi su joj zahvalili na savetu, poručivši da će isprobati ovaj trik.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading