Farmerke Slobode Mićalović morate da imate: Prikrivaju višak na stomaku i vizuelno izdužuju noge

Jelena Vukelić Vesti 23.08.2023 15:56 0

Ove farmerke stoje savršeno ženama svih tipova građe, a naročito onim sa malo jačim butinama

Farmerke Slobode Mićalović morate da imate: Prikrivaju višak na stomaku i vizuelno izdužuju noge

Printscreen/Instagram

Sloboda Mićalović, popularna glumica, često je viđena u svojim omiljenim crnim odevnim kombinacijama koje su postale njen zaštitni znak.

Svaki njen modni izlet izaziva oduševljenje, a nedavno je napravila pravu modnu poslasticu noseći vanvremenski komad - farmerke od svetlog teksasa visokog struka uz belu košulju, koja je već godinama apsolutni modni must have.

Sloboda je istakla svoju vitku liniju ovim kombinacijom, a zvonasti kroj pantalona, koji je prošle godine ponovno postao moderan, dobio je svoje mesto i u njenom ormaru. Ovaj trend iz devedesetih godina sada se kombinuje na različite načine, a Sloboda je uspela da ga savršeno prilagodi svom stilu.

 

 

 

 

Duboke farmerke poput ovih koje nosi Sloboda imaju sjajnu osobinu - prikrivaju eventualni višak na stomaku, ističući noge i postepeno se šireći prema krajevima. One uspešno skreću pažnju sa osetljivih delova tela i ističu najbolje atribute.

A što se tiče bele košulje, šta reći što već nije hiljadu puta izrečeno? Samo je obucite, ponesite samopouzdanje i uživajte u modnoj slobodi i kreativnosti koja će vam pružiti besprekoran izgled.

Sloboda Mićalović je još jednom dokazala svoju modnu hrabrost i stilski izražaj, ostavljajući nas oduševljene njenim kombinacijama koje uvek plene elegancijom i sigurnošću.

Komentari (0)
Loading