Bajka koja je postala noćna mora: Ostavila sam muža i decu posle 15 godina zbog ljubavnika iz Egipta - nikad neću preboleti

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2024 13:19 0

Džulija Klark, 53, bila je u braku sa Piterom, takođe 53, 15 godina i imali su troje dece - ali porodični odmor u Egiptu u avgustu 2016. odveo je njen život u potpuno novom pravcu

žena

Shutterstock

Kada je Džulija Klark, u svojoj 53. godini, zaljubila se u 35-godišnjeg egipatskog radnika Ahmeda, nije mogla da zamisli budućnost bez njega. Međutim, nakon njihovog venčanja, život joj se drastično promenio.

Julia je napravila značajan korak kada je napustila svoj stari život u Velikoj Britaniji da bi se udala za Ahmeda. Njihova ljubavna priča počela je tokom njenog odmora u Egiptu, kada je Ahmed, radnik hotela, privukao njenu pažnju. U oktobru 2016. godine, počeli su da se dopisuju preko Facebooka, što je ubrzo preraslo u romantičnu vezu. Julia je odlučila da napusti svog muža Petera i da se uda za Ahmeda. Nažalost, bajka se ubrzo pretvorila u košmar.

žena

Shutterstock

 

Ahmed je ubrzo nakon venčanja izneo zahtev da se oženi drugom ženom i ima decu s njom. Julia, koja se osećala prevareno, komentarisala je: „Osetila sam se glupo. Moj bivši muž, Peter, bio je dobar čovek. Dala sam Ahmedu sve. Dala sam mu ceo svet.“ Ahmed je objasnio da je u islamskoj zemlji i da ima pravo na četiri žene, naglašavajući razlike u kulturi i mišljenju između njih.

Džulija je, nakon venčanja u septembru 2020. godine, ubrzo primetila da se stvari brzo pogoršavaju. Ahmed je počeo da pokazuje nezainteresovanost i često je odlazio noću, ostavljajući je samu. Osećajući se sve lošije zbog njegovog ponašanja, Julia je odlučila da se vrati u Englesku u martu 2021. godine, gde je provela dva meseca.

U februaru 2022. godine, Ahmed je izneo šokantnu odluku u kafiću koji je Julia volela, rekavši da želi da se oženi Egipćankom kako bi imao decu, jer je ona prošla kroz menopauzu. Julia je bila slomljena ovom izjavom, naročito jer su prethodno razgovarali o tome da ne želi drugu ženu. Ahmed je napustio stan u julu 2022. godine, a Džulija je tražila razvod u septembru 2022.

žena

Shutterstock

 

Sada, Džulija Klark oseća da je "prokockala šest godina svog života". Vratila se u Veliku Britaniju u novembru 2023. godine, da bi prisustvovala rođendanu svoje ćerke, a zatim se vratila u Egipat jer je još uvek imala stan tamo. Iako se vratila u Linkoln u januaru ove godine, i dalje oseća nostalgiju za Egiptom i veruje da ne postoji šansa za pomirenje sa svojim bivšim mužem Petrom. Džulija Klark je sada upoznala drugog Egipćanina, bližeg njenim godinama, i nada se da će pronaći pravu ljubav, iako se ponekad preispituje da li je ono što je imala s Ahmedom bilo stvarno.

 

Komentari (0)
Loading