Megan Markl otkrila ko je gazda u kući: Hari me sve sluša, tako odgajamo i decu

Slobodanka Ćorić Vesti 21.08.2024 10:35 0

Ona naglašava važnost toga da devojčice osećaju da njihov glas ima težinu, dok dečake treba učiti da slušaju devojčice

Megan Markl

Profimedia

Princ Hari (39) i njegova supruga Megan Markl (43) nedavno su proveli četiri dana u Kolumbiji, gde je Megan učestvovala na konferenciji posvećenoj "Afro ženama i moći". Tokom događaja, istakla je svoje stavove, koji su strani mediji opisali kao prožete feminističkim pogledima, a osvrnula se i na odrastanje njihove ćerke, princeze Lilibet, izveštava Newsweek.

Megan je istakla koliko je ponosna što njihova ćerka već u tri godine pokazuje svoju ličnost i glas. Ona naglašava važnost toga da devojčice osećaju da njihov glas ima težinu, dok dečake treba učiti da slušaju devojčice. U tom kontekstu, Megan je pohvalila svog supruga, rekavši da je on primer kako muškarci mogu doprineti ovoj svrsi i dodajući da Hari podržava njen pristup odgajanju.

Pored toga, Megan je svojim nežnim gestovima prema suprugu pokazala kako im brak cveta, a mnogi su primetili da njihova ljubav izgleda kao da je ostala ista kao na početku veze.

Njihova romansa započela je 2016. godine kada su, na nagovor prijatelja, izašli na prvi spoj na slepo i odmah se zaljubili. Verili su se u novembru 2017. godine, a venčali su se 2018. godine. Godinu dana nakon venčanja, dobili su sina Arčija.

Komentari (0)
Loading