Udala se za 45 godina starijeg i ima ogroman strah: "Samo strepim da mi ovo ne uradi"

Tatjana Badarević Vesti 21.08.2024 10:18 0

Ovaj par upoznao se kada je ona imala 20 godina te su se naposletku venčali i dobili sina.

Stefani

Printscreen/Youtube

 

Stefani (29) se udala za muškarca 45 godina starijeg te je progovorila o strahu koji ima, a vezan je za njihov brak, piše Unilad.

Don Volper (74) i Stefani upoznali su se kada je ona imala 20 godina i radila u pabu, gde je on došao na piće.

Prisećajući se njihovog prvog susreta u intervjuu za "Love Don't Judge", rekla je: "Samo sam mislila da je tako zgodan, šarmantan i super zavodljiv".

Don je počeo da dolazi u pab svaki dan i ubrzo su postali više od prijatelja, uprkos tome što je on bio vršnjak Stefaninog pokojnog oca. Iako je par bio srećan, veza je izazvala probleme kod Stefanine porodice.

 

 

"Mislili su da grešim", rekla je, dok je njena mama rekla da Stefani "gubi priliku da upozna nekoga s kim bi mogla da ostari". No, uprkos zabrinutosti oko njihove romanse, par se venčao i dobio sina Laklana.

Optužili su je da je sponzoruša

Dolazak njihovog sina bio je srećan trenutak za par, ali je kod Stefani stvorio jedan strah: da će na kraju biti samohrana majka.

Sa 74 godine, Don je već izgubio brojne prijatelje i priznao da se sam "nikada nije bojao" smrti. Međutim, Stefani je rekla: "Rekla sam mu, rekla sam, "da se nisi usudio da umreš u snu. Oh, bila bih tako ljutia. Bila bih tako ljuta. Nemoj mi to uraditi'".

Stefani

Printscreen/Youtube

 

 

Stefani ne žali što je u braku sa 45 godina starijim muškarcem te je svakome savetovala da izlazi s nekim ko je puno stariji. Optužili su je da je sponzoruša, ali Stefani radi puno radno vreme kako bi zaradila novac.

"Stvarno me nije briga šta ljudi na ulici govore o tome", rekla je. Par je otvoren o svojoj vezi i kaže da nema razloga da se kriju.

Bonus video:

 

@najzena.rs Naš glumac oženio je 32 godine mlađu glumicu #najžena #žena #fyp #fypシ゚ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading