11:12 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:19 Ispovesti Bajka koja je postala noćna mora: Ostavila sam muža i decu posle 15 godina zbog ljubavnika iz Egipta - nikad neću preboleti
09:06 Porodica Šta zapravo znače snovi o preljubi? Naučnik konačno otkrio da li je u tom slučaju vaša veza "na izdisaju"
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
12:24 Ispovesti Nikad ne potcenjujte bes prevarene žene: Muškarcu stvari letele kroz prozor, čak i policajci posmatrali sa udaljenosti haos koji je usledio
16:54 Poznati Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke
12:04 Ispovesti "Ivana, Igor te vara sa Milicom": Mara šokirala objavom kada je javno raskrinkala preljubnika
14:55 Ispovesti Muž mi je poslao ovu fotku iz hotela i odmah sam znala da sam prevarena: Jedan detalj ga je odao
11:51 Ispovesti Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima