11:12 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:19 Ispovesti Bajka koja je postala noćna mora: Ostavila sam muža i decu posle 15 godina zbog ljubavnika iz Egipta - nikad neću preboleti
09:06 Porodica Šta zapravo znače snovi o preljubi? Naučnik konačno otkrio da li je u tom slučaju vaša veza "na izdisaju"
08:03 Ispovesti "Trudna sam vozila supruga njegovoj ljubavnici": Bivši joj pravio pakao od života, a evo kako se izborila na kraju
16:49 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
12:24 Ispovesti Nikad ne potcenjujte bes prevarene žene: Muškarcu stvari letele kroz prozor, čak i policajci posmatrali sa udaljenosti haos koji je usledio
16:54 Poznati Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke
12:04 Ispovesti "Ivana, Igor te vara sa Milicom": Mara šokirala objavom kada je javno raskrinkala preljubnika
14:55 Ispovesti Muž mi je poslao ovu fotku iz hotela i odmah sam znala da sam prevarena: Jedan detalj ga je odao
11:51 Ispovesti Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju