Muž ju je ostavio preko poruke i otišao sa njenom prijateljicom: Preživela je pakao, a ono što joj je on priredio nema ni u najgorim snovima

Nedeljko Tišanović Vesti 20.08.2024 10:45 0

Njoj su se desile užasne stvari.

tuga

Shutterstock

Britanka Melani, 52-godišnja žena, slušala je podkast novinarke Vanse Felc koja je pričala o svom bolnom iskustvu — njen partner ju je ostavio putem SMS poruke. Dok je slušala priču, Melani se nije mogla suzdržati i počela je da plače. U trenutnom emotivnom stanju, odlučila je da se uključi u podkast i podeli svoju vlastitu tragediju.

Melani je ispričala kako je njen muž Martin, s kojim je bila u braku 17 godina i s kojim je dobila dvoje dece, odlučio da je napusti putem SMS poruke. Iako su imali problema u braku, nije mogla da zamisli da će njen muž preći granicu na ovako surov način. Melani je opisala koliko je bolno i šokantno bilo saznanje da je njen brak završen na tako hladan i neosetljiv način.

Borila sam se da dođem do daha dok sam čitala poruku na svom telefonu. Samo je kratko napisao: "Ne volim te više. Ja odlazim." Ove njegove reči su mi slomile srce na parčiće. Nisam mogla da dišem, nisam mogla ništa samo sam zurila u poruku dok se ceo moj svet rušio. Znam da smo imali problema, ali nisam očekivala da će do ovoga doći — pričala je ona.

Ubrzo je saznala zašto je on ostavlja, nakon čega je usledio novi šok za nju.

On se mesecima krišom iza mojih leđa viđao sa mojom najboljom drugaricom! Najgore od svega je što je odbio bilo kakav razgovor, čak je i decu obavestio bez mog znanja da se seli sve vreme je kroz suze objašnjavala Melani.

Naneo im je bol, ali ih je ostavio i u problemima, jer im je ispraznio bankovne račune i ostaio u nemaštini.

Mene i naše dvoje dece ostavljao bez ičega osim praznog bankovnog računa i srca punog bola. Deca su bila zbunjena, a ja nisam znala šta da im kažem. Što što je uradio meni posle 17 godina braka je grozno, ali ono što je napravio našoj deci je odrvratno. Ne razumem kako nisam primetila da se čovek s kojim sam delila i dobro i zlo 17 godina pretvorio u čudovište. O izdaji svoje prijateljice neću ni da pričam i trošim reči, oboje su me povredili do srži i nikad im to neću oprostiti iskrena je bila ona.

Ubrzo se lice u lice srela sa njim.

Priznao mi je da je napravio dug od 50.000 evra, da nije smeo ništa da mi kaže, a da ga je tešila moja drugarica. Zaljubio se i s njom je zaboravljao na svoje probleme. Bila sam besna, svašta sam mu rekla, a on mi je pretio da će mi uzeti decu, da ću ja morati da otplaćujem njegov dug... Bio je to pakao iako sam znala da nema osnova da mi uzme decu. Sve su to bile prazne pretnje  ispričala je ona.

Melani je prošla kroz pravi pakao, a onda se dotakla i njene prijateljice.

Videće ona uskoro kakav je on zaista. Zaslužili su jedno drugo i što se mene tiče ne želim nikad više da ih vidim poručila je Melani, piše Srećna.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading