"Nisam htela da mi ćerka bude Rak": Moderne mame decu prave po horoskopu i odlažu porođaj, da li je vama to okej?

Jelena Vukelić Vesti 28.07.2023 21:39 0

Mnoge majke u poslednje vreme planiraju trudnoću kako bi dobile dete u razdoblju određenih horoskopskih zankova

beba

Shutterstock

Proučavanje znakova zodijaka nije neobično za mnoge ljude. Radoznalost o tome šta zvezde donose može da bude uzbudljiva, ali ljudi često ne planiraju svoje živote u skladu sa svojim horoskopskim znakom kao što to rade neke mame. Neki roditelji planiraju začeće kako bi mogli da tempiraju porođaj u pravo vreme samo da bi dobili određeni horoskopski znak.

Novi trend je izbezumio korisnike "Reddita" gde su mame pričale o svojim planovima za trudnoću kako bi zadovoljile svoje potrebe u horoskopu.

„Da li je neko pokušao da planira horoskopski znak svoje buduće dece na osnovu vas i vašeg horoskopskog znaka?“, upitala je jedna žena na forumu. Zatim je dodala: „Verujem u ono što je trebalo da bude, ali sam takođe pedantan planer.

Partner jedne žene nije bio ubeđen da planira kada će imati svoje sledeće dete na osnovu njenog horoskopskog znaka, a žena je objasnila: „Moj muž misli da sam luda što želim da planiram naše sledeće dete u skladu sa znakovima, tako da ćemo svi budu kompatibilni kada dobijemo svoje drugo dete."

Uprkos sumnji njenog muža u tu ideju, čini se da nije sama u ovoj želji i zamisli.


Anketa

Da li biste ikada vodile računa o tome u kom znaku će biti rođeno vaše dete?

 

Planiranje dece i znakova zodijaka

Mnogi korisnici Reddit-a bili su inspirisani ovom idejom, a neki su rekli da su i sami praktikovali začeće u to vreme. Jedna žena je rekla: "Tako kul ideja! Razmišljala sam da ovo sama napravim jednog dana."

Druga osoba je objasnila: „Tata je Blizanci, mama je Vodolija, a ja sam planiran kao Blizanac i rođen sam na kraju Blizanca. Mislim da je to odlična ideja! Moji roditelji i ja smo imali neverovatan odnos.”

Treća majka je iskreno rekla: „Pokušala sam to da uradim kada smo počeli da imamo decu. Muž je Lav, rođen 12. avgusta, a ja sam Rak, rođena 6. jula. Prva trudnoća bi rezultirala blizancima u zanku Škorpije, ali je završila pobačajem. Moja sadašnja beba će biti bik, za nedelju dana, a ja zaista želim bebu lava."

Ne ide sve po planu

Ali planiranje kada će se vaše dete roditi na osnovu vašeg horoskopskog znaka nije uvek tako jednostavno. Neki roditelji u SAD pokušali su da planiraju svoju decu u skladu sa horoskopskim znacima, ali su se porodili ranije ili posle termina.

Makenzi Voren je želela da ima ćerku škorpiiju, ali je na kraju rodila Vagu zahvaljujući tome što je imala pre nego što je trebalo da bude rođena. Iako ona i njen partner nisu uspeli u prvom pokušaju, uspeli su sa drugim detetom jer su želeli da izbegnu da njihov znak bude riba. Čak su i porođaj odlagali.

Kimberli Miler je želela da izbegne dete u znaku jer je jedan njen roditelj koji je Rak previše ranjiv i emotivan. Pokušala je da se porodi pre 22. juna kada počinje dominacija ovog znaka , ali ništa nije uspelo i rodila je malog Raka. Međutim, izgleda da je njena sada ćerka, koja je tinejdžerka, mnogo čvršća nego što je njena majka mislila. 

 

 

Komentari (0)
Loading