Između kontrakcija odgovarala je na pitanja: Buduća BABICA se porodila dok je branila diplomski

K.Ć. Vesti 04.12.2022 20:00 0

Prošla sreda će uvek ostati jedan od najposebnijih trenutaka u životu jedne Italijanke

Između kontrakcija odgovarala je na pitanja: Buduća BABICA se porodila dok je branila diplomski

Printscreen/Facebook

Jak stres može izazvati porođaj - to je dobro poznata činjenica. Martini iz Napulja je, zbog poodmakle trudnoće, omogućeno da odbrani diplomski rad putem interneta. Bilo joj je veoma važno da što pre završi studije – da sada nije položila, morala bi da sačeka proleće.

Martina je na dan odbrane osetila trudove. Odgovarala je na pitanja komisije skoro između kontrakcija. Kaže da je „razgovarala o svom poslu dok je sedela na loptici za porođaj“ . Zbog izuzetne situacije, verovatno su sve formalnosti skraćene na neophodan minimum, jer je odbrana po rečima univerziteta trajala 7 minuta. Kada je komisija objavila rezultat, žena je već bila na putu ka porođajnoj sali.

Buduća babica se porodila dok je branila diplomski

Martina ćerka rođena je istog dana u 18.30 časova. Devojčica, po imenu Nuncija, imala je 3.580 g neposredno nakon porođaja i potpuno je zdrava. Zanimljivo, oblast studija koju je njena majka završila je medicinska sestra i babica. Možete li zamisliti bolji početak svoje karijere u ovoj profesiji od uspešnog rađanja sopstvenog deteta? Verovatno ne, mada novopečenoj majci želimo što manje stresa.

Komentari (0)
Loading