Policija otkrila ŠOKANTNU istinu: Nakon što je optužila dvojicu muškaraca da su je SILOVALI, ona je završila iza REŠETAKA

K.Ć. Vesti 03.10.2022 12:01 1

U 2017, Keti Ričardson su navodno više puta silovala dva muškarca

Policija otkrila ŠOKANTNU istinu: Nakon što je optužila dvojicu muškaraca da su je SILOVALI, ona je završila iza REŠETAKA

Shutterstock

 

Prošle godine je žena svedočila protiv navodnih počinilaca. Međutim, kada je otkriven snimak sa ulične kamere, pokazalo se da je istina sasvim drugačija.

Policajci u Eseksu, u Engleskoj, sproveli su 60 istraga tokom prošle godine, nakon što je Britanka Keti Ričardson podnela nekoliko prijava o silovanjima.

Jedan od navodnih izvršilaca koje je ona navela je uhapšen i podvrgnut veštačenju. Tokom istrage, međutim, policajci su došli do zapanjujućeg otkrića. Ulične kamere, podaci sa telefona čoveka i informacije iz sistema za prepoznavanje registarskih tablica otkrile su da navodni napadač nije bio u tom području u vreme kada se navodno dogodijo napad.

Ričardson (35) je priznala da je izmislila silovanja i osuđena je na pet godina zatvora u petak, 30. septembra.

Detektiv Džejms Holms, koji je vodio istragu, rekao je medijima da kad god se prijavi silovanje, polazna tačka je dobrobit žrtve koja prijavi zločin. To je bio slučaj i sa Keti Ričardson.

„Sprovodili smo naše istrage sa saosećanjem i empatijom“, rekao je Holms. Međutim, brzo se pokazalo da su se navodi pokazali neistinitim.

Policajac je napomenuo da je priča o silovanju prstima bila "medveđa usluga" pravim žrtvama, uništila je živote muškaraca koje je optužila i da je rad na slučaju zahtevao "ogromnu količinu vremena i resursa koji bi mogli da se posvete pomoći prave žrtve“.

BONUS VIDEO

Komentari (1)
Loading
branex
16.02.2023 16:31

A koliko njh tek nadrljalo zbog navodnog nasilja u porodici . Kako dokazatida se nešto ...nijeali desilo... Tu je situacija da si kriv , dok ne dokažeš suprotno .