Pitali smo PAROVE u Srbiji koje OSOBINE treba da poseduje njihov IDEALNI partner: Jedan odgovor nas je NASMEJAO istinski

Vesti 16.08.2022 08:00 1

Ako želite da pronađete srodnu dušu, trebalo bi da znate kakva vam je osoba potrebna i koje ključne osobine želite da ima. Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno i u ljubavnoj vezi

Pitali smo PAROVE u Srbiji koje OSOBINE treba da poseduje njihov IDEALNI partner: Jedan odgovor nas je NASMEJAO istinski

unsplash.com

 

Osnovni razlog zašto je pronalaženje prave ljubavi takav izazov jeste činjenica da kvaliteti koje tražimo od partnera ne vode uvek do trajne intimnosti.

Razlog zaljubljivanja je često misterija, ali razlozi zbog kojih ostajemo u vezi sa nekim su nam dobro poznati.

Svaka osoba na ovom svetu ima svog "idealnog" partnera, makar u glavi. S obzirom na različite potrebe i ukus svakog čoveka, uradili smo mini anketu u kojoj su se pojedinci izjasnili o njihovoj "Idealnoj" osobi.

Marija (31)

- Iskrenost, integritet i privlačnost - Iskrenost gradi poverenje i nema ničeg destruktivnijeg po vezu od laži i nepoštenja. To se odnosi na sve nivoe komunikacije, verbalne i neverbalne. Biti iskren znači poznavati sebe i svoje namere. Idealni partneri se privlače na fizičkom, emocionalnom i verbalnom nivou. Oni uživaju u blisikosti i nije im strano davanje i prihvatanje nežnosti i zadovoljstva.

Milica (30)

- Duhovitost, podrška, zainteresovanost - Prvenstveno, da je duhovit. Da mi pruža podršku, da ga zanimaju ljudi iz mog okruženja, prijatelji, porodica, volela bih da slavimo zajedničke uspehe, da su nam slične životne vrednosti.

Aleksandar (28)

- Smisao za humor, pozitivnost, iskrenost, da voli da se smeje: Da je brižna, da ohrabruje moje kvalitete a da ne ističe moje mane, da nije nadrkana, namcor, baksuz, partibrejker, i najvaznije da nije VAGA.

Aleksandra (19)

Duhovitost, ambicioznost i podrška - Pre svega da je duhovit, da me podržava kako u poslovnim, tako i privatnim odlukama. Da je ambiciozan i da želi da napreduje.

Marko (26)

Iskrenost, odgovornost, dostojanstvenost, duhovitost: Iskrenost gradi poverenje i temelj je stabilne veze. Volim da devojka bude otmena i da zadrži dostojanstvo u ma kakvoj situaciji bila.

Komentari (1)
Loading
Miodrag
16.08.2022 10:46

Koji plićak od ljudi, sudeći prema odgovorima koji deluju izmišljeni. Duhovitost? Čitajte komendije...