Dnevni horoskop za petak, 24. maj: Biku sledi neprijatno iznenađenje na poslu, Škorpiji bura u ljubavi, a šta čeka vas?

Vesti 23.05.2024 19:24 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Ovo je savršen dan da se okrenete stvarima koje ste zapostavili u vezi sa porodičnim obavezama. Osoba u znaku Vodolije vam drži predavanja u vezi s poslom koji niste dobro obavili zbog toga što je ona procenila da to nije dobro. Nećete izbeći sukob.

Bik

Danas ćete biti u situaciji da neke stvari sagledate mnogo dublje i bolje kada su u pitanju odnosi sa osobom sa kojom već dugo sarađujete u znaku Jarca. U narednih nekoliko dana čuvajte leđa što se tiče posla jer su moguća neprijatna iznenađenja.

Blizanci

Danas ćete biti raspoloženi zbog dobrih rezultata poslovanja. Najvažniji je momenat saradnje sa kolegama, koji je u ovom trenutku na jako dobrom nivou. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada prestanete da tražite krivca u partneru.

Rak

Danas je najvažnije da se posvetite mnogo više sebi nego drugima posebno u sferi poslovanja i donošenja bitnih odluka. Ne pokušavajte da budete ono što niste već prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama posebno u vezi posla kojim se dugo bavite.

koža

Shutterstok

 

 

Lav

Čuvajte se iznenadnih reakcija vašeg partnera jer već neko vreme ne podnosi vaše radovanje i poslovne uspehe. Nije do vas nego je do partnera i do njegove neispunjenosti na poslovnom planu. Mogući problemi sa prehladom.

Devica

Danas ste mnogo više okrenuti ljubavnim aspektima jer je važno da ispunite obećanje koje ste davno dali partneru. Nemojte previše razmišljati kada je u pitanju poslovna situacija sa inostranstvom jer tu su vam jako pozitivni planovi.

Vaga

Tokom dana ćete biti jako tvrdoglavi da iskažete ono što mislite posebno u vezi poslovne situacije koja vas već neko vreme uznemirava. Osoba u znaku Ovna vam je idealna poslovna saradnja ali vi to ne vidite tako  pa imate potrebu da se sukobljavate.

Škorpija

Čuvajte se svojih reči jer možete uputiti veoma snažnu kritiku kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Jedan član porodice već neko vreme vam zamera vašu opuštenost i vašu potrebu da stalno radite stvari za druge ljude.

Strelac

Danas je savršen dan da se posvetite ljubavnim odnosima i svemu onome što ste ranije planirali sa partnerom. Nemojte dozvoliti da drugi vrše pritisak na vas posebno u vezi posla kojim se bavite i gde dajete sebe 100%. Zdravlje je odlično.

žena

Shutterstock

 

Jarac

Trenutna situacija je takva da se morate pomiriti sa nekim stvarima u vezi posla i vaših poslovnih ambicija. Osoba u znaku Ovna vam daje poslovnu podršku ali vi to ne umete da procenite i prihvatite na pravi način. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Tokom dana bićete snažno privučeni nekim idejama koje se tiču poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Imaćete način da određene stvari okrenete onako kako vi želite i kako vi planirate i zaradite novac. Ne donosite nagle odluke u vezi ljubavi.

Ribe

Početak dana je veoma interesantan jer ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog svega onoga što ćete saznati od osobe u znaku Jarca. Situacija sa porodicom je stabilna jer ste se povukli na vreme i niste dozvolili da vas mešaju u njihove nestabilne odnose.

Komentari (0)
Loading