Nikada nemaju mira: Horoskopski znakovi koji uživaju u flertu, čak i kada su u ozbiljnoj vezi ili braku

Vesti 19.05.2024 14:47 0

Nekim ljudima flert podiže samopouzdanje i pomaže im da se osećaju privlačno.

dvoje

Shutterstock

Postoje razni razlozi zašto neko ko je već u vezi ili braku flertuje sa drugim osobama. Nekima flert podiže samopouzdanje i pomaže da se osećaju poželjnim. Drugi to rade spontano, i ne pridaju flertu veliki značaj. A nekada može biti rezultat nezadovoljstva u vezi.

Astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi skloniji flertu od ostalih, čak i kada su zauzeti. Evo o kojim je znakovima reč.

Blizanci

Poznato je da su druželjubivi i komunikativni. Njihova znatiželja i želja za interakcijom često dovodi do flerta. Čak i kada su u vezi, Blizanci vole da očijukaju jer to doživljavaju kao zabavan način povezivanja s drugima. Njihova duhovitost i šarm privlače pažnju drugih, ali kada su zauzeti oni flertu sa drugim osobama ne pridaju značaj, to im dođe kao rekreacija.

par

Shutterstock

 

Lav

Vole da su u centru pažnje i uživaju kada im se dive. Njihova harizma i samopouzdanje čine ih prirodnim šarmerima. Čak i kada su u vezi ili braku, Lavovi često flertuju kako bi održali osećaj sopstvene vrednosti i privlačnosti. Taj njihov flert nije pretnja vezi ili braku, već način da izraze svoju sposobnost i uživaju u interakciji s drugima.

Strelac

Poznati su po avanturističkom duhu i ljubavi prema slobodi. Njihova spontanost i energičnost često ih vode do flerta, čak i kada su u vezi. Za njih je to način izražavanja njihove otvorene i zabavne prirode. Oni ne vide flert kao pretnju vezi, već kao deo svoje ličnosti.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading