Za ova 4 znaka stiže odličan period za novac: Jedan treba da igra igre na sreću, a ostalima pare stižu kada se najmanje budu nadali

Jelena Vukelić Vesti 19.09.2023 10:51 0

Merkur više nije retrogradan što će nekim znacima doneti ozbiljan priliv novca

novac

Shutterstock

Sunce i Venera u Devici teraju nas da igramo na sigurno, pa pokušavamo da se osiguramo da ćemo imati finansijske koristi od posla koji radimo.

Ipak, na nebu su retrogradni Merkur, Neputun, Saturn, Pluton i Uran, pa moramo da imamo u vidu da sve ide sporije. Ovo je period u kojem sve kasni, pa i novac. Znakovi koji će imati sreće kada je novac u pitanju su Lavovi, Ovnovi, Vodolije i Bikovi.

 

Lav

Sunce i Venera u Devici donose vam priliv novca i to iz dva izvora. Popravlja se vaša finansijska situacija i svakako ste u boljoj poziciji nego u avgustu mesecu. Najvažnija će vam biti zarada, tako da možete da odahnete kada je novac u pitanju.

Ovan

Venera u Devici donosi vam ponudu za posao koja vam neće biti baš isplativa, ali može da donese solidnu zaradu. Spremite se za sitniji novac koji treba da stigne. Iako to nisu velike pare, ovaj novčani priliv će vam dobro doći.

Vodolija

Planete u Devici donose vam odličan period za raspolaganje tuđom imovinom i sponzorstva. Zbog toga možete da dobijete veći novac za recimo neki poslovni projekat. Odličan period za dobijanje povišice.

 

Bik

Iako je Merkur retrogradan, pa novac kasni, on će stići. Imate priliku da zaradite novac na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi. Takođe, u dobroj ste poziciji da dobijete novac zahvaljujući igrama na sreću.

Komentari (0)
Loading