Dnevni horoskop za četvrtak, 1. jun: Bliznace čeka jako težak dan, a Jarčeve problemi sa partnerom

Nena Janković Vesti 31.05.2023 22:44 0

Evo šta zvezde kažu za četvrtak, 1. jun

Dnevni horoskop za četvrtak, 1. jun: Bliznace čeka jako težak dan, a Jarčeve problemi sa partnerom

Shutterstock

Ovan 

 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim poslovnim obavezama posebno kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom.  Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška i prihvatite savete od te osobe.

 

Bik 

 

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vašeg mišljenja da budete uvek u pravu. Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima od strane osobe u znaku Device. To može biti veoma problematično u smislu poslovnih odnosa. 

 

Blizanci

 

Merkur u Biku vam uopšte ne daje rezultate u komunikaciji sa partnerom. Imate osećaj kao da propadate emotivno i ljubavno. Do kraja dana vodite računa o ishrani i mogućim problemima sa stomakom. 

 

Rak 

 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Marsa na vaše raspoloženje. Očekujte dobre i pozitivne odluke od strane partnera posebno u vezi posla što može itekako dobro uticati na vas i vašu poslovnu saradnju. 

 

Lav 

 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro obavešteni o svemu onome što se dešava u krugu porodice. Čuvajte se " duplih" prijatelja odnosno ko i koliko vam je emotivno blizak u narednim danima. Glavobolja. 

 

Devica 

 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Marsa u Lavu u vašem polju druzenja. Prijatelji već neko vreme se trude da vam budu mnogo više na usluzi posebno u vezi posla i poslovnih ambicija.

 

Vaga 

 

Od vas zavisi kako će se odredjene stvari na poslovnoj strani odvijati. Niste mogli mnogo toga da rešite onako kako je potrebno pa sada vas sve to opterećuje. Prepustite partneru da sve probleme reši. 

 

Škorpija

 

Tvrdoglavo se ponašate i to se odražava na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da razgovarate i da mirnim putem rešavate stvari u krugu porodice.  Poslovna situacija je veoma stabilna. 

 

Strelac

 

U narednih nekoliko dana morate da pružite mnogo više od onoga što ste spremni da pokažete posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Povedite malo više računa i o zdravlju jer već neko vreme imate probleme sa grlom i sa glavoboljom. 

 

Jarac

 

U ovom periodu potrebno je da se malo više pozabavite svojom situacijom sa partnerom jer zbog toga što okrećete glavu od problema ne znači da problem ne postoji. Partner je veoma napet već neko vreme zbog svojih emocija. 

 

Vodolija 

 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Device. To je vaša poslovna saradnica i neko ko vam može pomoći kako bi vam lakše išla cela priča oko posla. Posmatrajte sebe i svoj život malo opuštenije. 

 

 

Ribe 

 

Do sada ste se poslovno angažovali previše ali od danas ćete doneti važnu odluku u vezi svega toga. Situacija u kući je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Niko vas ne rszume na pravi način. 

Komentari (0)
Loading