Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 2. januar: Ovnovi, bićete pod VELIKIM pritiskom, a Vage, ne uvlačite se u neke nerazjašnjene stvari

Vesti 01.01.2023 21:20 0

Dnevni horoskop za ponedeljak

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 2. januar: Ovnovi, bićete pod VELIKIM pritiskom, a Vage, ne uvlačite se u neke nerazjašnjene stvari

Pixabay

Ovan 

Za vas je ovo dobar start jer ste sebi postavili veoma dobre i realne ciljeve. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom voljene osobe koja će učiniti da se osećate kao na " sedmom nebu ". 

Bik 

Venera je veoma lepo postavljena i ukazuje na dobre aspekte tokom dana. Ljubavna situacija vam olakšava donošenje poslovne odluke. Dozvolite sebi srecu. 

Blizanci

Sreća je u malim stvarima. Do kraja dana to ćete razumeti kroz odnos sa ljudima na poslu i to posebno kada uvidite svoje rezultate. Vodite računa o mogućim stresovima u krugu porodice. 

Rak

Tokom dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na sve što ste zajedno pokrenuli. Ovo je savrseno vreme da se okrenete sebi i konačno shvatite koliko ste srećni što imate odredjene ljude oko sebe. 

Lav 

Danas ste veoma jasno odredjeni šta nećete a šta želite sa sobom i poslom. Tokom dana od vas se očekuje mnogo više nego što želite da pružite posebno u vezi poslovnih planova. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Mesec aktivira polje poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca i to vas čini veoma zadovoljnim. Bićete preokupirani svim nivoima vaseg trenutnog emotivnog stanja zbog negativnog uticaja partnera. 

Vaga 

Snažno ste emotivno vezani za porodične odnose i to vas može dovesti do jake želje da sve kažete od srca svima. Pokušajte da se mnogo ne uvlačite u neke nerazjašnjene stvari sa starijim članovima porodice. 

Škorpija 

Danas nastavljate gde ste stali po pitanju ljubavi i rešavanje osećaja krivice. Tvrdoglavo odbijate da se pokrenete u vezi posla i poslovnih planova sa osobom u znaku Device. 

Strelac 

Danas ste lenji da bilo šta pokrenete i tokom dana ćete dobiti potvrdu da ste bili u pravu u vezi poslovne odluke. Budite iskreni prema sebi i svojim potrebama. 

Jarac 

Mesec pokrece novi ciklus kreativnih potencijala posebno ako se bavite privatnim poslom. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i to vas čini veoma zadovoljnim. Problemi sa zubima. 

Vodolija 

Bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja vaseg partnera. On je veoma zadovoljan svojim unutrašnjim stanjem i to pozitivno utiče na vas odnos. Do kraja dana nepovoljna informacija u vezi mogućeg putovanja. 

Ribe 

Retrogradni Merkur vam stvara utisak da je sve stalo i da ne možete dalje. Sačuvajte odredjene informacije do kraja dana i videcete velike pozitivne promene kod partnera. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Komentari (0)
Loading