Drage dame, ako želite veći UŽITAK uradite ovih PET stvari

Naj žena Vesti 26.03.2023 22:30 0

Za fantastičnu zabavu ispod čaršafa neophodno je iskrenost i direktnost

Drage dame, ako želite veći UŽITAK uradite ovih PET stvari

pixabay

Muškarci ponekad žele ali ne znaju kako da nas pitaju da preuzmemo kontrolu, međutim uz ovih pet saveta, moćićete da ga vrtite oko prsta, a da on toga nije ni svestan.

Recite mu šta želite

Vođenje ljubavi je "timski sport". Iako se o temama koje se tiču seksa i dalje često priča sa zadrškom, ukoliko partneru ne kažete svoje želje, ostavljate ga da tapka u mraku.

Ono što morate da znate je da vi zaslužujete orgazam, a on zaslužuje da zna kako da vam ga omogući. U početku će vam možda biti teško da neke stvari izgovorite naglas, ali nemojte odustajati sve dok jasno ne izrazite svoje želje.

To mogu da budu neki fetiši, igranje uloga i sve drugo što može da pomogne u spavaćoj sobi.

Uputite ga gde treba da ide

Žene, pored onih uobičajenih, imaju različite, neke svoje erogene zone. Partner možda preskačke neke delove vašeg tela koji nisu uobičajena erogena zona. Takođe, možda vam je na nekim delovima potrebna duža stimulacija. Sve to iskreno podelite s njim, a rezultat će biti veći užitak.

Uzmite njegove ruke 

Postoje trenuci tokom seksa u kojima želite da vas partner dotakne na određenom mestu, međutim on ne može da čita vaše misli. Najjednostavnije rešenje je da ga uzmete za ruku i sami mu pokažete šta želite.

Slobodno recite "NE"

Mnoge žene tokom seska rade stvari koji im ne prijaju. Međutim, svom partneru trebalo bi da kažete šta vam stvara nelagodu. Ako samo ćutite i pratite želje partnera, bićete sve dalji od orgazma.

Razgovarajte o nesigurnostima

Vaše nesigurnosti mogu da vam stvaraju mentalnu blokadu i upropaste potencijalnu zabavu. Možda se brinete da ćete dosaditi partneru? Možda se brinete oko položaja? A možda se borite s telesnim nesigurnostima?

Podelite svoja razmišljana s partnerom, iskreno i otvoreno razgovarajte. Na kraju ćete shvatiti da nemate oko čega da se brinete, a vaš partner će vam pomoći da se rešite nesigurnosti.

Komentari (0)
Loading