Lako se sprema: Jelena Đoković kaže da njena deca zbog ovog doručka skoro nikad nisu prehlađena

Vesti 10.12.2023 20:41 0

Poznato je da su Novak i Jelena Đoković zagovornici zdrave ishrane, a svoje navike prenose i na decu, ističući da im odgovara i da su zbog toga zdrava.

Jelena Đoković

Printscreen/Youtube

Stefan (9) i Tara (6), po rečima Jelene Đoković, retko kada imaju problema zbog prehlade. Jelena tvrdi da je ključ upravo u zdravom doručku koji ima ona priprema. Za doručak koristi kokosovo mleko u koje umeša semenke, i to redom – čia seme, semenke konoplje, maka, lana. Prethodno veče ih potopi u mleko, a ujutru doda vanilu, sveže voće i sveže ceđen sok.

 

 

Jednom je prilikom istakla je da su i Stefan i Tara sada samo na biljnoj ishrani, prenosi Blic. Maleni Đokovići su vegetarijanci, žive bez mesa i ribe, a Jelena kaže da sve što im nedostaje dobijaju preko suplemenata.

"Stefan je imao normalnu ishranu s mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali problema s njenim zdravljem", objasnila je jednom prilikom Jelena.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading