10:01 Dom i saveti Ova namirnica košta samo 80 dinara, a odlična je za krvni pritisak: Čuveni doktor otkriva i kako utiče na mozak i srce
09:47 Dom i saveti Telo vam šalje signale za uzbunu: 7 znakova da su vam krv i jetra zatrovani, a organizam propada
09:08 Dom i saveti Korisna za pluća i jetru: Pijte se po jedna čaša na prazan stomak, posebno u periodima zagađenog vazduha
09:57 Dom i saveti Čim napunite 50 godina, zaboravite na ovu hranu: Od nje hormoni divljaju, salo se taloži i oštećuje mozak
13:27 Zdravlje Mutirani grip preti: Sezona počela ranije, stručnjaci upozoravaju na najtežu zimu u poslednjih 10 godina
11:09 Zdravlje Doktorka iz Hitne otkrila šta treba da dodate u limunadu: To je spas za srce – mnogi su godinama živeli u zabludi
18:40 Zdravlje Doktor Perišić objasnio sve nedoumice o "jačoj" zimskoj hrani: "Srbi prestanite da punite želudac s ovim, razorićete ga"
11:53 Dom i saveti Nije nesanica: Ako se budite u 3:17, 3:33 ili 3:42 – obratite pažnju, ovo je signal koji telo šalje kad mu nešto treba
08:03 Zdravlje Sicilijanska pravila za dug život: Ljudi u ovom području imaju 5 jednostavnih navika, zbog njih su srećni i dugovečni
20:41 Zdravlje Sutra zahlađenje – a sa njim i talas infarkta: Kardiolog otkriva zašto je telo u opasnosti
10:14 Zdravlje Osobe preko 60 godina ovo ne smeju da rade: Doktor upozorava na greške koje ugrožavaju zdravlje!
10:15 Zdravlje Zabrinjavajući podaci: Srbi žive sve kraće – jedan uzrok nas prati 10 godina, drugi se tek pojavio
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!