14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
19:56 Dom i saveti Sprečite da se usmrdi oprana odeća: Koliko dugo sme da stoji u mašini za veš i šta uraditi ako dobije neprijatan miris
17:51 Dom i saveti Odeća vam je gruba nakon pranja i peglanja? Svi prave istu grešku, a rešenje je u ovoj sitnici
15:45 Dom i saveti Otarasite se neprijatnog mirisa: Ana stavi ovu namirnicu u bubanj i za tren oka očisti mašinu za veš
13:16 Dom i saveti Mrzi vas da peglate po vrućini? Ako stavite ovo u mašinu, odeća se neće izgužvati tokom pranja
15:15 Dom i saveti Sigurno i vi to radite pogrešno: Evo kako da mašina za veš potroši duplo manje struje!
13:17 Dom i saveti Iznenadićete se: Ovaj program za pranje veša troši najviše struje i vode, evo koji je najjeftiniji
09:58 Dom i saveti Veš mašina vam dođe do sobe kad radi? Uradite ovo i zauvek ćete sprečiti njeno pomeranje
14:30 Dom i saveti Barbara je pokazala kako: Mašina za veš ima skriveni deo koji treba čistiti na 3 meseca, jer će bolje da pere
15:46 Dom i saveti Farmerke vam se neće više skupiti ni izbledeti: Evo kako da ih perete u mašini, ovako će dugo biti kao nove!
16:45 Dom i saveti Sigurno to više nećete raditi: Evo šta se dešava kada operete veš u mašini na 30 ili 40 stepeni
15:58 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka su prave pametnice: Misle brzinom munje, a probleme rešavaju očas posla!
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo
13:46 Dom i saveti Kako skinuti fleke sa stolnjaka: Oni požuteli će postati beli kao sneg kada ih operete ovim prirodnim sredstvom!
13:15 Zdravlje Stručnjak za hranu Marija Rakić Ljubomirović: Ako ovo primetite na krompiru, ne jedite ga, jer može izazvati trovanje