17:53 Dom i saveti Znate li da na mašini za veš postoji tajno dugme? Evo kako može da vam olakša pranje odeće
19:05 Dom i saveti Stara odeća će izaći iz mašine kao nova! Dodajte 1 sastojak koji će osvežiti boju stvari i sprečiti da izblede
18:41 Dom i saveti Uštedećete 40% struje, a odeća će biti čista kao suza! Stručnjaci pronašli idealnu temperaturu za pranje veša u mašini
15:10 Dom i saveti Ako mrzite peglanje, ovo je spas! Genijalan trik s aluminijskom folijom ispraviće odeću umesto vas
16:26 Dom i saveti Olga je otkrila tajnu pregradu u mašini za veš: Oduševila se kada je shvatila čemu služi, sada je njen veš bolje opran!
18:37 Dom i saveti Od danas ćete i vi ovo raditi: Evo zašto žene masovno stavljaju vlažnu maramicu u mašinu za veš
18:26 Dom i saveti Uopšte ne stavlja prašak gde svi stavljaju, nego pronašla drugi način: Bolje se opere veš, skinu se sve fleke, a tek kako miriše
17:28 Dom i saveti Ubacite maramicu u mašinu za veš: Rezultat će vas oduševiti, odeća će biti kao nova!
13:22 Dom i saveti Ljudi masovno stavljaju pastu za zube u mašinu za veš: Otkrivaju kako rešava veliki problem
21:08 Dom i saveti Slavica otkrila skriveno dugme na veš mašini: Samo ga pritisne i odeću izvadi skoro suvu!
10:57 Dom i saveti Biće kao iz butika: Ovaj sastojak iz kuhinje vraća odeći boju, slobodno ga dodajte u veš mašinu
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala
22:05 Horoskop Za njih su godine samo broj, sve dok ima hemije: Četiri astro znaka koji važe za najveće zavodnike