10:45 Ispovesti Muž ju je ostavio preko poruke i otišao sa njenom prijateljicom: Preživela je pakao, a ono što joj je on priredio nema ni u najgorim snovima
21:26 Dom i saveti Intimni odnosi za vreme posta su greh — da ili ne? Sveštenici objasnili čime vernici treba da se vode i čega da se pridržavaju
08:30 Poznati Zaprosila je svog supruga, a sad je otkrila tajnu braka dugog 40 godina: Glumica šokirala javnost priznanjem
17:16 Ispovesti Marina tvrdi da je zbog duplo mlađeg ljubavnika bolja supruga i majka: "On održava iskru u mom braku"
18:02 Ispovesti "Tata će platiti, mama nema para": Anitu muž godinama ponižava, "najgore je kad to radi pred decom"
16:19 Ispovesti "Tašta mi je rekla da je njena ćerka suviše dobra za mene": Muškarci otkrili šta se dešava iza kulisa njihovih brakova, a evo zbog čega "vuku" najveću traumu
18:15 Poznati O njihovoj okrutnoj metodi vaspitanja dece bruji ceo svet: Slavni par "pliva" u parama, a njihovi naslednici...
08:33 Poznati On je muž za poželeti, a ona nikad lepša: Zbog onog što rade uoči godišnjice braka ceo svet im zavidi
17:30 Poznati "Pike me je sputavao, sad konačno mogu da radim": Šakira otvoreno o prethodnom braku, pa priznala da živi punim plućima
15:44 Poznati "Više ne može da gleda princezu kako propada": Konačno je isplivala istina o budućnosti braka Kejt i Vilijama, a evo šta kažu prognoze
20:28 Ispovesti "Moj brak je bio zasnovan na lažima!" Ispovest razočaranog muškarca koji je otkrio ženinu tajnu koju je godinama krila
14:35 Ispovesti "Nisam pošla za njega zbog penzije": Punih mu je 90, a oženio 23 godine mlađu, penzioner bio sa 600 žena, ovo mu je 5. brak
11:55 Porodica Neverovatno, ali istinito: Sedmorke koje su oduševile svet - Pogledajte gde su i šta rade posle 25 godina
11:30 Horoskop Tri znaka do kraja 2025. godine prati ludačka sreća: Polje obilja im se otvara, plivaće u novcu
11:08 Zdravlje Kako se rashladiti prirodno: Nutricionistkinja preporučuje 6 ključnih namirnica za vrele dane
10:18 Dom i saveti U avgustu su je naše bake brale po livadama: U narodu je poznato da ova biljka čisti krv, jača pamćenje i leči rane, a raste svuda oko nas
09:58 Dom i saveti Kako rashladiti kuću bez klime? Računi za struju neće skočiti, a imaćete prijatnu temperaturu u kući