14:30 Porodica Ivanu je muž ostavio BEZ IČEGA posle 25 godina braka: Sudski je morao "debelo" da je obešteti, a jasno je i zašto
19:00 Porodica Ovo je NAJSLAVNIJI bračni par: U BRAKU su 62. godine, a tek da čujete koliko POTOMAKA ukupno imaju!
09:15 Porodica Unajmila je DETEKTIVA i saznala da je muž VARA skoro 15 godina: "Rekao mi je da sam ODUVEK bila žena broj dva"
22:00 Porodica Kad su njeni UNUCI u pitanju, jedna BAKA od ovog zahteva ne odustaje: Snaja je BESNA, kaže da čak razmišlja o RAZVODU
16:00 Poznati Ljubavna priča Bobe i Lepe Brene traje već 30 godina: Ona je njemu prva prišla i osvojila jednom rečenicom!
17:30 Dom i saveti Istraživanje će vas IZNENADITI: Evo da li broj intimnih partnera koje ste imali pre BRAKA utiče na rizik od razvoda
18:15 Porodica Evo kako je Vesna otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
13:52 Porodica Saveti za žene iz 1930. godine koje je pisao MUŠKARAC: Evo kakav treba da bude SAVRŠENI muž, ne pristajte na manje
21:30 Ispovesti Biti samohrani roditelj u braku je najgore: Radila je po 10 sati dnevno, a muž je čuvao decu, onda je odlučila da se RAZVEDE
09:00 Horoskop Ove žene nisu rođene za BRAK: Tri horoskopska znaka koja beže od BURME kao "đavo od krsta"!
17:30 Ispovesti "Varam SUPRUGA, ali moja majka je kriva za sve": Rekla mi je samo četiri reči i to je bilo dovoljno da uplovim u avanturu
22:00 Porodica Pripremite se: Ovim danima ljudi najviše uživaju u intimnim odnosima, a jedan je poseban
20:32 Zdravlje Kažu da ih treba izbegavati: Kuvari ova jela nikada ne bi naručili u restoranu, a imaju odlične razloge za to
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
19:38 Dom i saveti Božićna zvezda: Raskošan praznični cvet privlači ljubav i sreću, evo gde treba da se drži u kući