Pre Tonija Bjelića volela je poznatog političara, venčali se u crkvi? Isplivala fotografija bivšeg dečka Dragane Mirković

Nedeljko Tišanović Vesti 02.09.2024 20:46 0

Ovo niste znali...

dragana mirković

ALO/Aleksandar Nalbantjan

Dragana Mirković, poznata muzička diva, nedavno se razvela od Tonija Bjelića.

Nedavno su počele spekulacije da je onda pre Tonija bila u braku, ali se ispostavilo da je u pitanju bio samo dugogodišnji dečko. Priče o njenom navodnom braku potekle su nakon jednog zajedničkog putovanja.

Dragana nikada javno nije pričala o svojoj vezi sa političarom i estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem, a na društvenim mrežama postoji samo jedna fotografija iz tog perioda. Nakon raskida sa Zoranom, Dragana je napustila Srbiju i kasnije upoznala Tonija Bjelića, s kojim je zasnovala porodicu. Zoran je samo jednom govorio o svom odnosu sa Draganom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije —rekao je Bašanović.

Podsetimo, Dragana je nedavno otkrila kako je došlo do toga da stupi u brak sa Tonijem.

Ostala sam pri svom vaspitanju, moji roditelji su takvi da nikada nisu gledali ni veru ni naciju. Meni je bilo potrebno samo da imam normalnog čoveka pored sebe i da osnujem porodicu. To je sve što sam tražila. Ja sam došla ovde videla lep momak, vozi lep auto, kao uostalom i svi ovde. Nije imao stan, ja sam rekla: "Nema veze, zaradićemo stan", mnogo sam radila i to svi znaju. Mogla sam da se udam za nekog bogataša i da ne radim ništa, ali mene to nije privlačilo. Bila sam "lokomotiva", ali je bitno i da neko ume da vas prati i Toni je to umeo. Zajedno smo mnogo toga napravili, to je činjenica, ali mnogo sam i rizikovala — rekla je pevačica.

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading