Ko bi rekao da ima 59 godina! Elizabet Harli objavila snimak tuširanja i raspametila muškarce širom sveta

Vesti 02.09.2024 12:00 0

Obožavaoci Elizabet Harli su oduševljeni njenom linijom, pa ne čudi što je zovu kraljicom bikinija.

elizabet harli

Shutterstock

Glumica i model Elizabet Harli uživa na odmoru, a pre neki dan je na svom Instagramu objavila video snimak sa jahte i dobila stotine hiljada lajkova.

Nema šanse da imaš 59 godina

Na snimku se vidi kako se Elizabet Harli kupa u moru, a potom se penje stepenicama na jahtu i odlazi pravo pod tuš. Zatim se tušira u minijaturnom belom bikiniju koji joj savršeno pristaje. Ljudi su oduševljeni njenom linijom. I žene i muškarci je hvale kako izgleda kao da ima 30 godina, a ne 59. "Nema šanse da imaš 59 godina", "Bolje telo od mnogih 30-ogodišnjakinja", "Ovo je čista lepota", "Apsolutno savršena", "59-ogodišnjakinja u telu 21-ogodišnjakinje", "Nikad nisi bila lepša", samo su neki od komentara na snimak poznate dame u bikiniju.

 

 

Ne drži dijete, ali pazi šta jede

Jednom prilikom poznata manekenka i glumica je otkrila tajnu svoje linije - izbegava prerađenu hranu. „Ne držim dijete. Moj ukus je prilično jednostavan, a oduvek pazim šta jedem. Ne pijem zelene sokove, ali ne jedem ni prerađenu hranu. Još od tinejdžerskog doba gledam etikete na hrani - rekla je. Nedavno se odrekla i gotovih sendviča koji se mogu kupiti u prodavnicama, a koji su mnogima jednostavan obrok dok su u pokretu.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading