Dugo su se krili, ali je strast pobedila: Poznati par snimljen kako se ljubi na moru, nisu skidali ruke jedno s drugog

Vesti 02.09.2024 14:55 0

Šuškalo se da su zajedno još od novembra prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti.

bredli kuper

Profimedia

Već se dugo šuška da ima „nečeg više“ između holivudskog glumca Bredlija Kupera i manekenke Điđi Hadid, a sada je konačno stigla i potvrda tih glasina. Par uživa na letovanju kod ostrva Palmarola u Italiji, a viđeni su kako se grle i razmenjuju sočne poljupce.

Tajno se sastajali u iznajmljenoj kući

Društvo na odmoru Bredliju Kuperu i poznatoj manekenki prave slavni prijatelji, glumica Margo Robi sa suprugom Tomom Akerlijem. Za Đođi i Kupera su mediji pisali da su zajedno još od novembra prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti. Ali, oni su svoju vezu skrivali, a čak su iznajmili kuću u kojoj su se tajno sastajali i uživali u novoj romansi. Inače, Điđi je ranije bila u vezi s bivšim članom grupe „One Direction“, Zejnom Malikom, i s njim ima ćerku, dok je Kuper ljubio rusku manekenku Irinu Šajk s kojom je dobio takođe ćerku Leu.

bredli kuper

Profimedia

 

Ćerku je najvažnija na svetu

Kuper je jednom prilikom objasnio da tokom prvih nekoliko meseci Leinog života nije shvatao kada bi drugi roditelji rekli: "Umro bih u sekundi za svoje dete". Srećom, kasnije je rekao: "Onda odjednom, to više nije upitno", nazivajući svoju ćerku sidrom njegovog života. "I tako roditeljstvo počne diktirati sve što ćeš raditi od sada nadalje. Vaš DNK će vam reći da postoji nešto važnije od vas", zaključio je glumac.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading