Princ Hari se pokajao, vraća se u Veliku Britaniju? Pripema teren, koristi sve načine da se približi kraljevstu

Nedeljko Tišanović Vesti 02.09.2024 08:25 0

Ovo će biti izazov za njega.

princ hari

Profimedia

Postoje spekulacije da bi princ Hari mogao uskoro da se vrati u London i da traži svoju nekretninu u ovom gradu. Prema izvorima bliskim stranim medijima, postoji plan za njegov povratak, ali se čeka da Hari da konačni signal.

Iako je ranije delovalo da je povratak princa Harija u Ujedinjeno Kraljevstvo malo verovatan, čini se da je njegova želja sve jača. Izveštaji sugerišu da se Hari sve ozbiljnije priprema za povratak i da je već kontaktirao svoje bivše savetnike u Britaniji kako bi organizovao svoj povratak iz SAD-a.

Nakon što je napustio London, princ Hari je objavio dokumentarac i memoare koji su otkrili mnoge porodične tajne, što je značajno naškodilo reputaciji njegove porodice. Takođe, njegov vlastiti imidž je bio pogođen, a nezadovoljan savetima američkih stručnjaka za imidž, sada se oslanja na svoje prethodne pouzdane saradnike.

Prema rečima izvora

Hari želiu da se distancira od svih američkih savetnika i u kontaktu je sa starim prijateljima i poznanicima — što ukazuje na to da oseća potrebu za svojim starim krugom.

Trenutno komunicira sa starim prijateljima preko WhatsAppa, a oni su mu pomogli da razvije plan za povratak.

Iako je angažovan na različitim projektima, princ Hari navodno želi da se ponovo uključi u određene kraljevske dužnosti. Da bi se vratio u red kraljevske porodice, mora da obnovi veze sa članovima porodice, a veruje da će mu neki od njih pružiti drugu priliku.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading