Niko ne može toliko da ponizi sebe kao ona: Bjanka Ćensori "servirala" novu dozu vulgarnosti

Tatjana Badarević Vesti 09.08.2024 08:03 0

Sramotna izdanja Bjanke Ćensori ne prestaju da šokiraju svet.

Profimedia

Profimedia

 

Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori bili su pozvani na rođendansku večeru reperovog menadžera Džonija Monopolija. Džon je svoj poseban dan odlučio da proslavi u jednom italijanskom restoranu, ali nije očekivao da će mu Bjanka ukrasti svu pažnju.

Očekivano, Bjanka je na večeru stigla u provokativnoj kombinaciji, možda najprovokativnijoj dosad. Svoju je vitku figuru ponosno pokazala u prozirnom bodiju sa šljokicama koji je uparila s mrežastim najlonkama. Ispod bodija nije nosila brushalter pa je tako pokazala gole grudi.

 

 

Džon je objavio snimak s večere na kojoj je izgledalo kao da je Bjanka u potpunosti gola, što su primetili njegovi pratioci, a nju su zbog toga kritikovali u komentarima.

"Pokazala je svoje grudi za stolom. To je ludo", "Kladim se da nisu znali gde da gledaju", "Odeća joj je previše prozirna, praktički je gola za stolom. Nema samopoštovanja", samo su neki od komentara. Međutim, iako je neprestano kritikuju zbog njenih autfita, Bjanki to, čini se, ne smeta. Na snimku je tako pozirala nasmejano, kao i na fotografiji koju je Monopoli objavio kasnije.

 

 

Ćensori već duže vreme u javnost izlazi najčešće u prozirnim kombinacijama ili minijaturnim bikinijima, a zbog toga bi se, kako se priča, mogla suočiti sa zatvorskom ili novčanom kaznom. Prema krivičnom zakonu Kalifornije je u javnosti zabranjeno pokazivanje golog tela na javnom mestu. Kako je pisao Daily Mail, Ćensori bi mogla dobiti maksimalnu kaznu, što znači šest meseci zatvora ili novčana kazna do 1000 dolara. Takođe, zbog svojih autfita bi se mogla naći na popisu prestupnika na najmanje 10 godina.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading