Ćerka Gordona Remzija rizikuje gnev strogog oca: Objavila slike bez brusa i poslala poruku pred Olimpijadu

Slobodanka Ćorić Vesti 12.06.2024 16:50 0

Holiv Ramsi, 24-godišnjakinja i ćerka poznatog kuvara Gordona Ramsija, plaši se šta će reći strogi otac zbog objavljivanja slike na Instagramu bez brusa

holi remzi

Instagram/ printscreen

Ćerka Gordona Remzija, Holiv, riskirala je bes svog strogo ocu nakon što je objavila fotografiju bez brusa na društvenim mrežama.

Ova 24-godišnjakinja ima 347.000 pratilaca na Instagramu i redovno ih ažurira postovima iz svog života, odmora i outfita. Nedavno je na svojoj stranici objavila niz fotografija na kojima isprobava farmerke Prada tregeruše - čija je cena skoro 2.000 funti.

 

 

Uz objavu je napisala: "Kako sam želela da izgledam naspram kako stvarno izgledam [pomalo sumnjiv emoji]", prikazujući slike kako bi izgledao autfit da joj odgovara i kako zapravo izgleda. Prva fotografija prikazuje nju nasmejanu ka kameri u kabini robne kuće dok stavlja ruke na bokove.

Holiv je izbacila grudnjak i na jednoj fotografiji, zvezda se slikala sa strane i pokazala veliki razmak između tregeruša i njenih leđa. Fanovi su odmah počeli da komentarišu sadržaj, s jednim koji se šali na račun njenog svetski poznatog kuvara oca: "Gordon se sada puši."

remzi

Printscreen/Instagram

 

Jedan prijatelj je napisao: "Ne, opsesija mi je!!" dok je drugi dodao: "Pozovi krojača jer su previše dobre da bi ih odbacila." Jedan pratilac je komentarisao: "Sjajno izgledaš u njima," dok su mnogi jednostavno koristili gifove njenog oca kao šalu. Holiv je takođe podelila iste slike na svojoj Instagram priči, pišući: "Igranje oblačenja u @prada u @theofficialselfridges."

Dodala je: "Dodaje se na beskrajnu listu želja." Njen post dolazi nakon što je odala počast svom dečku Adamu Piti, dok su obeležavali godišnjicu veze. Krajem prošle nedelje, objavila je sliku sebe i olimpijskog plivača, 29-godišnjeg, zagrljenih na njihovom izlasku u restoranu.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading